10 Disney likova koji vole zapaliti

Kako je Disney donio zabranu pušenja u svim svojim filmovima za djecu, našim omiljenim likovima iz starijih Disneyjevih klasika koje smo mogli vidjeti kako puše danas bi to bilo zabranjeno. Da su se Petar Pan ili Mala sirena snimali danas, bili bismo zakinuti za neke vrlo pamtljive i fora scene.  Zato bacite oko (dok i to nisu zabranili) na deset Disneyjevih likova koji vole zapaliti!

10. 101 Dalmatinac/101 Dalmatians

Roger Radcliffe, vlasnik psa Ponga, tate Dalmatinca iz animiranog filma 101 Dalmatinac (101 Dalmatians), u nekoliko scena puši lulu.

9. Pinocchio

I Pinocchio je zapalio!

8. 101 Dalmatinac/101 Dalmatians

Najpopularnija zlica iz animiranog filma 101 Dalmatinac, Cruella DeVille uvijek sa sobom nosi cigaršpic i oko nje je oblak dima, kako bi uvijek izgledala kao prava dama.

7. Alisa u zemlji čudesa/Alice in Wonderland

U popularnom Disnyjevom animiranom filmu Alisa u zemlji čudesa (Alice in Wonderland)  iz 1951. godine, gusjenica puši iz nargile.

6. Aladdin

Genie, dobri duh iz svjetiljke koji Aladdinu ispunjava želje, (a glas mu daje neponovljivi Robin Williams)  u nekim situacijama također voli zapaliti.

5. Dumbo

Jedna od vrana popušila je cigaretu u animiranom filmu o sloniću Dumbu iz 1941. godine.

4. Hercules

Iz bijesa, Had je popušio cigaretu do samog kraja, što je izazvalo požar u animiranom filmu Hercules.

3. Petar Pan/Peter Pan

Vječiti dječak Petar Pan popušio je lulu mira s u društvu svoje prijateljice Tiger Lily i Red Mana.

2. Petar Pan/Peter Pan

Još jedan lik iz animiranog filma Petar Pan prikazan je kako puši. Kapetan Kuka često je prikazan s cigaršpicom, koji mu omogućava da puši dvije cigarete odjednom.

1. Mala sirena/The Little Mermaid

Na prvoj formalnoj večeri na kojoj je prisustvovala u ljudskom obliku, mala sirena Ariel počešljala se vilicom i malo isprobala lulu.

Komentiraj

Komentara