10 mračnih serija za sve koji vole hejt

Top 10 serija za sve hejtere: ako volite Dr. Housea, sigurno će vam se svidjeti i druge hejterske serije s ove top liste!  Ispucajte svoj gnjev i zabavite se  s hejterskim ikonama.

10. Bez oduševljenja, molim/Curb Your Enthusiasm

Larry David poznat je po količini hejta prema ljudima. Ne voli skoro ništa vezano uz ljude, a najviše ga veseli kad nema nikakvih obaveza prema ljudima. Uskoro ćemo gledati devetu sezonu ove genijalne hejt komedije.

hhh

9. Uvijek je sunčano u Philadephiji/It’s Allways Sunny In Philadelphia

seriji pratimo razne čudne zgode ekipe koja visi u irskom Paddy’s baru. Svi su odreda luđaci – Dennis (Glenn Howerton), njegova sestra Dee (Kaitlin Olson), njihov otac Frank (Danny DeVito), i prijatelji Charlie (Charlie Day) i Mac (kreator serije Rob McElhenney). Iako je serija obnovljena za 13. i 14. sezonu, još ćemo ih neko vrijeme morati pričekati.

>> It’s Always Sunny in Philadelphia: odgođena 13. sezona

aa

8. Doktor House/House MD

Doktor House klasični je primjer lika kojeg volimo zbog njegovog radikalnog hejta prema ljudima i sarkastičnog uvida u njihovu prirodu. House zna znanje. Laurie je za ulogu dr. Housea osvojio Zlatni globus 2006. i 2007. godine, te ima sedam Emmy nominacija. A zbog ove uloge dobio je i svoju zvijezu na holivudskoj stazi slavnih.

>> Zvijezda Dr. Housea i The Night Managera dobila zvijezdu na hollywoodskom šetalištu slavnih

jj

7. Kalifornikacija/Californication

Hank Moody, ili ga voliš ili ga mrziš. On tebe vjerojatno mrzi. Ulogu Hanka uvjerljivo nosi poznati američki glumac David Duchovny kojeg najbolje poznajemo kao agenta Muldera iz Dosjea X (The X-Files), no Duchovny je uspio u sebi pronaći još dodatnog gnjeva i očaja da bi kvalitetno uspio iznijeti lik Hanka Moodyja. Zanimljivo je i kako je kuća u Venice Beachu u kojoj je Moody živio sa svojom obitelji u seriji, prodana za rekordnih 14,6 milijna dolara.

>> Californication dom prodan za 14,6 milijuna $

cc

6. Igra prijestolja/Game Of Thrones

Igra prijestolja nezaobilazna je stanica ako volite hejt. 7. sezona jedne od najpopularnijih serija današnjice, fantastične Igre prijestolja (Game of Thrones) vraća se 16. srpnja i sastojat će se od 7 epizoda. 8. sezona bit će i posljednja, a imat će 6 epizoda.

>> Igra prijestolja 7: detalji iz nove sezone (TRAILER)

z

5. Momci s Madisona/Med Men

Muškarci žele biti on, žene žele biti na njemu (nepotrebni šovinizam), ali upravo je takav lik Dona Drapera. Arogantan i genijalan, Jon Hamm nas je vjerno uveo u lik marketinškog maga u AMC-evoj vrhunskoj seriji Mad Men.

>> Možeš glumiti koga god hoćeš ali uvijek ćeš biti…

zt

4. Pravi detektiv/True Detective

Dosad smo imali prilike gledati dvije sezone Pravog detektiva, Svaka sezona imala je svoju priču i svoje likove, no prva je sezona bolje prihvaćena i od publike i od kritike. I sam je McConaughey izjavio kako bi se rado vratio u ulogu Rusta Cohlea, što nam daje nadu da bi ipak mogli gledati i treću sezonu.

>> Pravi detektiv: Treća sezona na vidiku, šuška se o novom scenaristu

hh

3. Kuća od karata/House Of Cards

Frank Underwood, slika i prilika današnjih političara. Peta sezona Kuće od karata trebala bi biti jedna od dinamičnijih sezona do sada: predizborna kampanja, izbori, terorizam, odnosi s Rusijom, unutarstranačke turbulencije i mnogi drugi detalji koji – kao što smo dosad mogli vidjeti više puta – preko noći mogu postati ogromni problemi, obećavaju sezonu punu nepredvidljivih obrata, radikalnih poteza jedne i druge strane, kao i naravno nemilosrdnu Frankovu borbu za mjesto predsjednika. Datum izlaska je 30. svibanj.

>> Kuća od karata 5: Pogled u novu sezonu (FOTO)

jt

2. Dexter

Dexter Morgan osebujna je i kompleksna ličnost čiji se život zahvaljujući nizu faktora malo oteo kontroli. Iako se ne bi smjeli povesti za njegovim primjerom (ubijanje je loše, jel), Dexter nas je uspio kroz 8 sezona naučiti i neke životne lekcije.

>> 7 životnih lekcija koje smo naučili od Dextera

bb

1. Živi mrtvaci/The Walking Dead

Živi mrtvaci (The Walking Dead) vraćaju se s osmom sezonom u listopadu, i jedva čekamo dozu novog hejta (iako to ne znači da nemamo kritike na dosad dostupne sezone). Pročitajte zato recenziju posljednje epizode sedme sezone – The First Day of the Rest of Your Life.

>> RECENZIJA: Živi mrtvaci (TWD) – sezona 7, finale

gg

Komentiraj

Komentara