9 mračnih serija za sve koji vole hejt

Devet mračnih serija za sve hejtere: ako volite Dr. Housea ili Hanka Moodyja, sigurno će vam se svidjeti i druge hejterske serije s ove top liste!  Ispucajte svoj gnjev i zabavite se  s hejterskim ikonama.

9. Bez oduševljenja, molim/Curb Your Enthusiasm

Larry David poznat je po količini hejta prema ljudima. Ne voli skoro ništa vezano uz ljude, a najviše ga veseli kad nema nikakvih obaveza prema ljudima. Ova genijalna hejt komedija uveseljavala nas je sa svojih 10 sezona.

hhh

8. Uvijek je sunčano u Philadephiji/It’s Allways Sunny In Philadelphia

U seriji pratimo razne čudne zgode ekipe koja visi u irskom Paddy’s baru. Svi odreda su luđaci – Dennis (Glenn Howerton), njegova sestra Dee (Kaitlin Olson), njihov otac Frank (Danny DeVito), i prijatelji Charlie (Charlie Day) i Mac (kreator serije Rob McElhenney). Ova je serija idealna za one koji vole kvalitetni hejt.

aa

7. Doktor House/House MD

Doktor House klasični je primjer lika kojeg volimo zbog njegovog radikalnog hejta prema ljudima i sarkastičnog uvida u njihovu prirodu. House zna znanje. Laurie je za ulogu dr. Housea osvojio Zlatni globus 2006. i 2007. godine, te ima sedam Emmy nominacija. A zbog ove uloge dobio je i svoju zvijezdu na holivudskoj stazi slavnih.

jj

6. Kalifornikacija/Californication

Hank Moody, ili ga voliš ili ga mrziš. On tebe vjerojatno mrzi. Ulogu Hanka uvjerljivo nosi poznati američki glumac David Duchovny kojeg najbolje poznajemo kao agenta Muldera iz Dosjea X (The X-Files), no Duchovny je uspio u sebi pronaći još dodatnog gnjeva i očaja da bi kvalitetno uspio iznijeti lik Hanka Moodyja. Zanimljivo je i kako je kuća u Venice Beachu u kojoj je Moody živio sa svojom obitelji u seriji, prodana za rekordnih 14,6 milijna dolara.

>> Californication dom prodan za 14,6 milijuna $

cc

5. Igra prijestolja/Game Of Thrones

Igra prijestolja nezaobilazna je stanica ako volite hejt. Jedna od najpopularnijih serija današnjice, fantastična Igra prijestolja (Game of Thrones) imala je osam sezona, a iako su kritike za posljednju sezonu snažne, ova je serija nezaobilazno hejt štivo.

z

4. Momci s Madisona/Med Men

Muškarci žele biti on, žene žele biti na njemu (nepotrebni šovinizam), ali upravo je takav lik Dona Drapera. Arogantan i genijalan, Jon Hamm nas je vjerno uveo u lik marketinškog maga u AMC-evoj vrhunskoj seriji Mad Men.

>> Možeš glumiti koga god hoćeš ali uvijek ćeš biti…

zt

3. Pravi detektiv/True Detective

Imali smo prilike gledati tri sezone Pravog detektiva, a svaka sezona imala je svoju priču i svoje likove. Ipak, prva je sezona možda najbolje prihvaćena i od publike i od kritike. Matthew McConaughey možda nam je ipak najdraži hejter!hh

2. Dexter

Dexter Morgan osebujna je i kompleksna ličnost čiji se život zahvaljujući nizu faktora malo oteo kontroli. Iako se ne bi smjeli povesti za njegovim primjerom (ubijanje je loše, jel), Dexter nas je uspio kroz 8 sezona naučiti i neke životne lekcije.

>> 7 životnih lekcija koje smo naučili od Dextera

bb

1. Živi mrtvaci/The Walking Dead

Živi mrtvaci (The Walking Dead) su u desetoj sezoni, a 15. epizoda odgođena je zbog pandemije. Jedva čekamo dozu novog hejta (iako to ne znači da nemamo kritike na dosad dostupne sezone).

gg

>> Top 5 trashy filmova za karantensko doba

Komentiraj

Komentara