Seinfeld: 10 stvari koje ni zakleti fanovi nisu znali

Legendarna serija Seinfeld imala je sveukupno 9 sezona, i s time je stekla nejverojatnu bazu vjernih fanova diljem svijeta. U Seinfeldu smo vidjeli jako puno bisera na koje smo se smijali i iščuđavali, a sada vam donosimo deset stvari za koje vjerojatno ni najveći obožavatelji kultne komedije nisu čuli.

1. Georgeova fascinacija Marisom Tomei

George Costanza opsjednut je glumicom Marisom Tomei. Kada je Marisa pristala gostovati u jednoj epizodi Seinfelda, pitala je zašto su izabrali baš nju. Ekipa serije bila je iskrena i rekla da vole zvuk njezina imena. Bilo im je fora izgovarati njezino ime i zato su ju stalno spominjali.

 marisa

2. Kramerov ulazak u Jerryjev stan

U trećoj epizodi Kramer (Michael Richards) po prvi puta uklizava u Jerryjev stan. Do kraja serije to će napraviti još 284 puta.

kramer

3. Newman nema ime

Dok za Kramera znamo da se zove Cosmo, nikada nismo čuli kako se zove Newman. Čak i na njegovoj vizitki piše samo Newman.

newman

4. Jerry i njegovo računalo

Jerry samo dva  puta u cijeloj seriji koristi svoje računalo.

computer

5. Elainein tata je opak lik

Alton Benes, Elainein tata, u seriji se pojavio samo 2 puta. A razlog tome je taj što je Alton osim kao glumac, bio strašan i u stvarnom životu. Jednom je ukrao mesarski nož sa seta i malo priprijetio svima, pa ga baš nešto i nisu voljeli zvati u goste.

alton

 6. Kramer nije htio upoznati pravog Kramera

Glumac Michael Richards koji je glumio Kramera nije htio imati ništa s pravim Kramerom (Kenny Kramer) prema kojemu je osmišljen njegov lik. To je parodirano u 4. sezoni kada se pojavi Kramerov dvojnik koji ga treba glumiti, ali ne želi čuti za bilo kakve savjete.

kramer1

7. Prvi i zadnji razgovor

Prvi i zadnji razgovor u seriji vodio se o istoj stvari. O gumbu na košulji.

seinfeld beginning

8. Publika u studiju se morala utišavati

Na vrhuncu Kramerove popularnosti publika u studiju se morala utišavati jer je pljeskanje i navijanje dekoncentriralo Michaela Richardsa.

kramer-bike-ride-o

9. Puno love za još jednu sezonu

Serija je imala ukupno 9 sezona (djelomično i zato jer je Jerry Seinfeld opsjednut brojem 9), a Jerryju Seinfeldu je NBC ponudio 110 milijuna dolara samo da snimi još jednu sezonu.

jerry1

10. Prevelika i premala odjeća

George je nosio barem za broj manju odjeću da bi izgledao što manje cool, dok je Kramer nosio veću odjeću, zbog čega je izgledao opušteno.

kramer george

>> Seinfeld: Koliko znaš o kultnom sitkomu? (KVIZ)

Komentiraj

Komentara