100 najomiljenijih pasa u Britanij: Nova serija o psićima kreće na Viasat Nature

Viasat Nature od subote, 16. veljače u 17.00 sati premijerno počinje s prikazivanjem dokumentarne serije 100 najomiljenijih pasa u Britaniji. U dokumentarnoj seriji 100 najomiljenijih pasa u Britaniji (The Nation’s Top 100 Dogs) odbrojavamo stotinu najpopularnijih vrsta pasa u Velikoj Britaniji.

Kako bi napravili tako obuhvatnu listu najomiljenijih pasa, proveli su dosad najsveobuhvatnije istraživanje o vlasništvu pasa, a deset tisuća vlasnika dalo je podatke o svojim ljubimcima.

>> Kraj carstva: Dramatične priče o velikim kraljevima na Viasat History

Tijekom ovog pravog psećeg maratona vlasnici će pričati tople, nevjerojatne i zabavne priče, stručnjaci će objašnjavati baštinu, ključne karakteristike i osobnosti omiljenih pasmina, a slavne će osobe govoriti o tome po čemu su njihovi ljubimci doista posebni. Usto vas čeka i vizualni užitak koji otkriva iznenađujuće činjenice o odnosu između čovječanstva i ljubimaca koje nazivamo svojim najboljim prijateljima.

 

Premijeru serije 100 najomiljenijih pasa u Britaniji (The Nation’s Top 100 Dogs) gledajte u subotu 16. veljače u 17h na kanalu Viasat Nature!

>> Nemogući zadaci: Urnebesna hit serija dolazi na Viasat Explore

Komentiraj

Komentara