Punija kuća (Fuller House) 3: Nova sezona vraća se korijenima

Treća sezona Punije kuće (Fuller House) imat će svoju premijeru na Netflixu na 30. godišnjicu Pune kuće (Full House). Američki sitcom nastavak je kultnog obiteljskog sitcoma iz osamdesetih, koji smo gledali u 8 sezona, od 1987. do 1995.

>> Punija kuća obnovljena za treću sezonu (VIDEO)

Nova, Punija kuća, okupila je staru glumačku ekipu – Candace Cameron Bure, Jodie Sweetin, Andrea Barber, Scott Weinger, John Stamos, Lori Loughlin, Dave Coulier i Bob Saget vraćaju se u San Fracisco u svoju Puniju kuću. Novi članovi glumačke ekipe su Michael Campion, Elias Harger, Soni Nicole Bringas, Juan Pablo Di Pace, Ashley Liao i Adam Hagenbuch. Mary-Kate Olsen i Ashley Olsen ni ovoga se puta neće vratiti u Puniju kuću.

Netflix objavio kako će treća sezona Punije kuće odati priznanje originalnoj seriji Puna kuća. Premijera je zakazana za petak, 22. rujna 2017. na Netflixu, na 30. godišnjicu prve epizode Pune kuće pod nazivom Our Very First Show. Ova se epizoda premijerno prikazala 22. rujna 1987., a radnja se odvija 3 mjeseca nakon nesreće u kojoj pogine Pam, žena Dannyja Tannera (Bob Saget).

>> Parks and Rec: Pogodite koji lik želi ponovno okupljanje!

Danny započne novi život s Jessiejem Cochran (John Stamos) i Joeyjem Gladstoneom (Dave Coulier), i svojim kćerima – desetogodišnjom D.J. (Candace Cameron Bure), petogodišnjom Stephanie (Jodie Sweetin) i bebom Michelle (Mary-Kate Olsen i Ashley Olsen).

Puna kuća (Full House)

>> 7 serijskih braće i sestara za koje (vjerojatno) niste znali da su u rodu

Prva sezona nove serije Punija kuća nije dobila dobre kritike, a novom se nastavku zamjeralo što se priča previše promijenila od one originalne. Neki su se roditelji žalili kako nastavak nije uopće obiteljski orijentiran kao što je to bila originalna Puna kuća, s previše sadržaja za odrasle i referencama na seks i droge. Druga sezona prikazala se u prosincu 2016., i imala je nešto bolje kritike, te je serija obnovljena i za treću sezonu.

>> Netflix nastavlja s otkazivanjima: ukinut Girlboss

U siječnju ove godine Netflix je proširio treću sezonu s prvotno zamišljenih 13 epizoda na sveukupno 18 epizoda. Također, nova sezona bit će podijeljena u dva dijela, prvih 9 epizoda bit će dostupne u petak, 22. rujna, a drugih 9 epizoda bit će dostupne negdje u prosincu.

Komentiraj

Komentara