24: Legacy imat će 12 epizoda, naručena i serija s Lennyjem Kravitzom

Fox je potvrdio narudžbe za dva svoja zvjezdana projekta. Najprije, spin-off bitaka Jacka Bauera: 24: Legacy, kako se zove nova serija, imat će 12 epizoda. Zanimljivo je da će serija svejedno zadržati format priče u 24 sata, pa će onda valjda praviti male vremenske skokove između epizoda.

>> Corey Hawkins, novi Jack Bauer

Glavni junak Eric Carter vraća se s ratišta, ali se mora pridružiti Jackovom protuterorističkom odjelu kad Americi opet zaprijete zlikovci. Uz Coreyja Hawkinsa u glavnoj ulozi glume i Miranda Otto i Jimmy Smits, a spominje se i da će naredne sezone, ako ih bude, također imati po 12 nastavaka.

Drugo intrigantno djelo koje Fox priprema za sljedeću sezonu je Star, glazbena drama suautora Imperija Leeja Danielsa. Za početak ćemo gledati 13 epizoda, a glavne su junakinje tri talentirane mlade pjevačice (glume ih Jude Demorest, Ryan Destiny i Brittany O’Grady) koje se nastoje probiti u showbizu.

>> Imperij: Trailer, spin-off, nova serija

U Staru će biti originalne glazbe, fantazije koja odražava snove djevojaka i, što nam je najvažnije, sjajnih gostovanja. Lenny Kravitz, Queen Latifah, Benjamin Bratt potvrđeni su kao ugledni gosti, a sigurno će ih biti još.

Komentiraj

Komentara