25 novih filmova – Pickbox propisuje jedan film na dan za bolji san

25 novih filmskih naslova ispunjenih vrhunskim holivudskim imenima

Filmski sladokusci obradovat će se filmskim novitetima u srpnju koji su dostupni na Pickboxu. Čak 25 novih filmskih naslova, redom klasici kinematografije i „must-see“ štivo, mogu se gledati odmah i sada.

Dodatna pogodnost jest i činjenica kako je Pickbox uveo 30 besplatnih dana gledanja za sve one koji nisu sigurni koliko su kompatibilni sa serijskim i filmskim naslovima u ponudi. U nastavku se upoznajte s filmovima i glumcima koje tijekom srpnja možete upoznati u internetskoj videoteci.

Tri oskarovke predvode intrigantnu listu filmova

Nicole Kidman, Julianne Moore i Meryl Streep stare su znanice svih filmskih fanatika, a među sobom broje 27 nominacija za Oscar i čak pet osvojenih kipića. Na Pickboxu se pojavljuju u iznimnoj drami Sati (Hours) baziranoj na istoimenom Pulitzerom nagrađenom romanu.

The Hours je jedan od filmova koji se mogu gledati na Pickboxu

Film prikazuje živote triju žena iz različitih desetljeća, među kojima je jedna i Virginia Woolf, poznata spisateljica. Film obrađuje teme bipolarnog poremećaja, depresije i nesretnih brakova. „Iako je film dosta depresivan, gledateljima sprema emocionalni put i pokazuje odličnu glumu na jednom mjestu“, pisali su svjetski mediji nakon početka prikazivanja filma u kinima diljem svijeta.

Tim Roth i Antonio Banderas čine dio postave odlične antologijske komedije Četiri sobe (Four Rooms), a dio redatelja u ovom jedinstvenom filmu čine i Robert Rodriguez te Quentin Tarantino. Priča je smještena u hotel Mon Signor u Los Angelesu.

Four Rooms, film s izvrsnom glumačkom postavom

Tim Roth igra hotelskog portira koji se na prvom danu posla susreće s četirima različitim sobama: soba za mladence, soba 404, soba 309 i penthouse. Četiri sobe sadrže različite goste koji će portira zbuniti, izluditi i naljutiti.

>> Zamijenjene pri rođenju – Prva mainstream serija u kojoj redovno glume gluhonijeme osobe

Ewan McGregor, Josh Brolin i Nick Nolte donose dašak horora i trilera hvaljenim filmom Noćni čuvar (Nightwatch) nastalom prema danskom filmu Nattevagten. Redatelj Ole Bornedal za ovaj film osvojio je čak dvije nagrade, među kojima je i jedna za najboljeg redatelja. Film nas uvodi u život Martina, studenta prava koji je dobio posao noćnog čuvara u bolničkoj mrtvačnici.

Uslijed učestalih ubojstava, sva pozornost usmjerava se prema njemu kao glavnom sumnjivcu. Dok državne službe optužuju Martina, Martin pokušava skinuti ljagu sa svog imena i pronaći pravog počinitelja.

Ali, to nije sve!

Vincent Cassel, Ashton Kutcher, Ben Stiller, Drew Barrymore, Heath Ledger, Cate Blanchett, Adrien Brody, Ben Affleck, Gary Sinise, Liv Tyler, Frances O’Connor, Sophia Loren, Julia Roberts, Anthony Hopkins, Gwyneth Paltrow, Jake Gyllenhaal, Matt Damon, Edward Norton i John Malkovich samo su dio glumačkih postava novih filmova na Pickboxu. Za potpunu ponudu filmova uputite se na Pickbox i uživajte u toplom, uzbudljivom ljetu uz najbolje naslove!

>> Novac, seks, droga, moć – Power se vraća na Pickbox!

Komentiraj

Komentara