Orange is the New Black: Novi trailer, novi uvjeti i novi konflikti šeste sezone (VIDEO)

Nešto više od dva tjedna dijeli nas od nove, šeste sezone i nastavka priče najpopularnijih zatvorenica današnjice. Netflixova serija Orange is the New Black hitro i odlučno korača prema novim epizodama, koje će nas ponovno unijeti u svijet i život Piper Chapman i ostalih zatvorenica čija je sudbina ostala visjeti u zraku nakon turbulentnih događaja na kraju prošle sezone.

>> Orange Is The New Black – zanimljivi likovi iz stvarnog života

Nove epizode – uskoro!

Cijela se priča uzdrmala u posljednjim epizodama i trenucima pete sezone: revolt zatvorenica prouzročio je do sad neviđeni kaos u seriji. Što dalje? Novi trailer, koji je izašao na Netflixovim stranicama, sugerira da će nove epizode donijeti i nove konflikte, nove nedoumice, napetosti i potencijalna rješenja za određene zamršene i problematične odnose. Ono što je možda i najbitnije, jest to što nove epizode donose i sasvim nove uvjete koji određuju život protagonistica.

Nakon revolta, zatvorska se politika mijenja, što znači da ćemo protagonistice gledati u mnogo strožem okruženju. U tom smislu, bit će itekako zanimljivo vidjeti kako će promjena uvjeta i zatvorske politike utjecati na razvoj odnosa i cjelokupnog narativa serije. Nove epizode su praktički iza ugla, tako da iščekivanje šeste sezone ide – napokon – prema kraju. Netflix objavljuje Orange is the New Black krajem mjeseca: datum premijere je 27. srpanj!

>> House of Cards: Sjena Kevina Spaceyja u novom teaseru šeste sezone (VIDEO)

Komentiraj

Komentara