3 noviteta na Viasat kanalima: Zanimljive dokumentarne serije i jedna romantična komedija iz devedesetih

Tri zanimljiva noviteta očekuju nas početkom rujna na Viasat kanalima. Radi se o dvije neobične dokumentarne serije na kanalu Viasat Explore – Dobrodošli u pakao: Kameleon (The Chameleon)Kako si olakšati život (How Hacks Work), te o popularnoj romantičnoj komediji iz devedesetih na TV 1000 – Podstanarka (Housesitter) s Goldie Hawn i Steveom Martinom u glavnim ulogama.

>> True Detective: Najavljena premijera treće sezone uz sjajan trailer (VIDEO)

Dobrodošli u pakao: Kameleon (The Chameleon)

Premijera od nedjelje 2. rujna u 21.50h na Viasat Explore

Žanr: Dokumentarac/ reality

Sebastian Perez Pezzani je kameleon. Prilagođava se svakoj situaciji, posebno na onim mjestima koja ljudi radije ne bi posjetili. Tražeći negostoljubiva okruženja, Sebastian putuje svijetom da bi upoznao žene i muškarce kojima će se pridružiti u svakodnevnom životu. Od meksičkih ‘vlakova smrti’ do bolivijskog zatvora Palmasola, preko filipinskih rudarskih sela i najopasnijih argentinskih slamova, naš se kameleon uči uklapati u mjesta u kojima je teško živjeti, nudeći nam upečatljive portrete njihovih stanovnika. Serija ‘Kameleon’ vodi nas na najopasnija mjesta na svijetu zajedno sa Sebastianom Perezom Pezzanijem koji uranja u svakodnevnicu velikog broja ljudi.

Bolivijski zatvor Palmasola

Kako si olakšati život (How Hacks Work)  

Premijera od ponedjeljka 3. rujna u 19.30h na Viasat Explore

Žanr: Dokumentarac/ reality/ znanost/ komedija

Od paljenja vatre za roštilj čipsom, preko bušilice koja oštri olovke, do šetnje psa s dronom, ova serija istražuje najbolje, najgore i najneobičnije načine za rješavanje svakodnevnih problema pomoću neobičnih predmeta ili ideja. Služeći se snimkama s interneta serija odabire one najsmješnije iz cijelog svijeta o kojima se najviše govori, obuhvaćajući najsnalažljivije ljude iz Rusije, Amerike i Britanije. Svaka epizoda sadrži videoisječke koji obrađuju istu temu i kulminiraju krajnjim ‘legendarnim’ rješenjem. Iz tog će legendarnog rješenja nastati i legendarna majstorija, naše vlastito veliko rješenje za male i velike životne probleme, a sve to uz pomoć pirotehničara, kemičara i inženjera Mikea Sansoma te njegovih ljudskih zamoraca Marcusa Bronzyja i Stephena Granta.

Podstanarka (Housesitter)

Ponedjeljak 3. rujna u 20.30h na TV 1000

Žanr: Komedija/ romansa

Redatelj: Frank Oz

Glumci: Goldie Hawn, Steve Martin, Dana Delany

Šarmantna i na trenutke urnebesna farsa sa Steveom Martinom u ulozi naivnog arhitekta koji za svoju dugogodišnju djevojku gradi kuću iz snova u predgrađu. Nakon što ona odbije njegovu bračnu ponudu, u kuću se useljava luckasta konobarica sklona lažima, a pretvarajući se da je njegova supruga uspijeva mu se uvući u obitelj…

>> Let heroja (When Heroes Fly): Najbolja serija na festivalu u Cannesu dolazi na Pickbox

Komentiraj

Komentara