Božićni filmovi, obiteljske komedije i krimi filmovi u prosincu na TV1000

Sa sve nižim temperaturama, sve je veća potreba za ostankom kod kuće uz dobar film. Kanal TV1000 pripremio je filmove raznih žanrova: od obiteljskih komedija, drama i kriminalističkih filmova sve do prigodnih božićnih kojima ćete dočekati najljepše doba u godini. Trilogija Intrigo bazirana je na istoimenoj trilogiji knjiga s Benom Kingsleyem u glavnoj ulozi u nastavku Intrigo: Smrt pisca. Na kanalu TV1000 pogledajte sva tri nastavka.

Tim Allen, Jamie Lee Curtis, Dan Aykroyd oraspoložit će vas u obiteljskoj komediji Kako preskočiti Božić, a dramatični triler Žena iz vode podsjetit će vas na likove iz bajke! Ciklus Zimske poslastice nezaobilazan je u prosincu. Dane do Nove godine ćemo odbrojavati uz najveće svjetske blockbustere!

Intrigo: Smrt pisca Intrigo: Death of An Author

Ponedjeljak, 9. prosinca u 21h

David je dobio zadatak prevesti najnoviji rukopis slavnog pisca Germunda Reina, no rukopis stiže u Švedsku obavijen neobičnim okolnostima, budući da nije objavljen u zemlji u kojoj je napisan. Posao Davida vodi u Amsterdam, gdje u Reinovu romanu nalazi paralele s vlastitim životom i nestankom supruge Eve, koja je, kako smatra policija, prije nekoliko godina najvjerojatnije izgubila život u Grauesu u Austrijskim Alpama… No ništa nije onakvim kakvim se čini. Prošlost će ga neminovno sustići; krivnja će se pomiješati s osvetom; fikcija Germunda Reina postat će stvarnost.

Intrigo: Samarija/ Intrigo: Samaria

Ponedjeljak, 16. prosinca u 21h

Poslije nestanka devetnaestogodišnje Vere Kall, policija smatra da je mrtva… Henry je uspješan pisac u Antwerpu i jednog mu dana prilazi Paula, redateljica dokumentarnih filmova. Prije deset godina išla je s Verom u razred, a sada želi snimiti film o njoj i želi u to uključiti i Henryja, budući da im je tada bio nastavnik u Münsteru. Unatoč tome što tvrdi da je nedužan, Jakob Kall zatvoren je zbog ubojstva svoje kćeri; ova tragična i surova priča spaja Paulu i Henryja dok tragaju za istinom, želeći otkriti što se doista dogodilo i zašto Verino tijelo nikada nije pronađeno.

Intrigo: Draga Agnes/ Intrigo: Dear Agnes

Ponedjeljak, 23. prosinca u 21h

Nekoć su bile vrlo bliske, Agnes i Henny; Henny je sada u braku s Davidom i od Agnes traži da joj pomogne da ga ubije. Spremna je dobro platiti i dopustiti Agnes da sama odabere način na koji će David umrijeti. Agnes shvaća da ju je prošlost sustigla i da nema izbora… Što se doista dogodilo između Henny i Agnes u Bruggeu prije mnogo godina? I kako je moguće da dvije žene, koje su neizmjerno uživale u društvu jedna druge, mogu jedna drugu toliko povrijediti?

Kako preskočiti Božić/Christmas with the Kranks

Ponedjeljak, 2. prosinca u 21h

Luther i Nora Krank odluče otići na krstarenje kako bi preskočili božićne blagdane, no njihova odluka o bojkotu tradicije uzbuni cijelo susjedstvo. Kada im kći javi da za Božić ipak dolazi kući sa zaručnikom, Krankovi u samo dvanaest sati moraju izvesti čudo, pomiriti se sa susjedima i pripremiti najbolju božićnu proslavu na svijetu!

Žena iz vode/Lady in the Water

Ponedjeljak, 30. prosinca u 21h

Nadzornik stambene zgrade Cleveland Heep spašava mladu ženu iz bazena koji održava. Kada otkrije da je ona zapravo lik iz bajke i da se pokušava vratiti kući, zajedno sa stanarima štiti svoju novu prijateljicu od stvorenja koja su je čvrsto odlučila zadržati u našem svijetu.

Zimske poslastice

Svakog radnog dana, s početkom u petak 20. prosinca u 21h

Tijekom blagdanske sezone uključite kanal TV1000 Balkan jer ćemo dane do Nove godine odbrojavati uz najveće svjetske blockbustere!

>> Poldark, Rat svjetova i druge serije na Epic Drama

Komentiraj

Komentara