Uvod u anatomiju

5 najvećih svađa iza televizijskih kulisa

Serije uvijek mogu biti zabavne i dinamične nama, gledateljima, pogotovo kada ih gledamo iz udobnosti svojeg kauča ili fotelje. Znamo zaboraviti da iza sadržaja koji vidimo postoji puno muke, truda i timskog rada. Taj timski rad između glumaca i svih na setu ponekad nije baš toliko timski, već se pretvori u netrpeljivost, svađe, ponekad i u fizičke obračune. Ovo su neke od poznatijih svađa koje su dospjele u javnost.

5. Uvod u anatomiju/Grey’s Anatomy

>> Grey’s Anatomy – vruće gostovanje Bethany Joy Lenz

U listopadu 2006. godine glumci Patrick Dempsey i Isaiah Washington razmijenili su puno grubih riječi dok je trajalo snimanje na setu Uvoda u anatomiju. Navodno je prepirka započela jer je Washington dobacio nekoliko neprimjerenih izraza kolegi glumcu T.R. Knightu, nazvavši ga ped*******. Washington je cijeli incident zanijekao. Detalje ne možemo znati, ali činjenica je da je Washington otišao, bolje rečeno dobio otkaz nekoliko mjeseci nakon toga. T.R. Knight je kasnije priznao Ellen DeGeneres da ga je inspirirala svađa i da je službeno odlučio priznati da je gay. Dakle, barem nešto dobro se dogodilo.

4. Glee

glee
Dance off

2014. TMZ je prenio vijest o sukobu dviju ženskih zvijezda na setu. Glumice Naya Rivera i Lea Michele navodno su se toliko očerupale da nakon toga nisu mogle biti u istoj prostoriji. Zapravo, do danas nije potvrđeno oko čega je izbila svađa. TMZ tvrdi da je Rivera bila iziritirana objesnim ponašanjem Michele na setu i požalila se producentima oko toga, a kasnije je Michele to saznala i poludjela na kolegicu. Michelini agenti tvrde da se upravo suprotno dogodilo i da je Rivera ta koja je bila nepodnošljiva na setu. Čini se da pravu istinu nećemo saznati.

3. Očajne kućanice/Desperate Housewifes

Otprilike kada je ABC-jeva serija bila negdje na vrhuncu, tijekom 2005. glumice su pozvane na fotografiranje za naslovnicu u Vanity Faireu. Teri Hatcher je mislila da će biti prva među jednakima, i imati prva pravo odabira garderobe, ali kolegice sa seta nisu se s time složile. Teri Hatcher je ipak došla ranije i odvojeno od ostatka na snimanje i nastala je velika svađa koja je rezultirala tako da je Marcia Cross odjurila sa seta, a jadna Teri plakala kao kišna godina. Te i ostale svađe nastavile su se tokom svih sezona serije.

2. Beverly Hills 90210

Shannen Doherty i Jennie Garth, glumice koje su se tukle na setu 90210. A ako je vjerovati  Tori Spelling, njihova svađa u jednom trenutku zapravo je okrenula na  fizički obračun. “Sjećam se da sam čula lupanje vrata, čaše lete i svi vrište i plaču” Spelling je otkrila u jednom intervjuu . “Shannen je imala sve, ali ona bi mogla biti arogantna i bezbrižna. Jennie [Garth] je otvoreno nastupala kad je mislila da je Shannen izvan linije kulturnog ponašanja. Ponekad su se slagale, ali većinom su se izbjegavale.

1. Roseanne

Roseanne Barr je bila vodeća komičarka u svoje vrijeme, ali i poznata kao davež na setu. No njezin zvjezdani status u 90-ima dopuštao je da joj sve bude progledano kroz prste. Jedan od poznatijih incidenata iliti svađa je bila s scenaristom serije, Mattom Williamsom. Navodno je htjela preuzeti kreativnu kontrolu i imati sve veći utjecaj u razvijanju serije, to joj je polazilo za rukom sve dok i ABC-u nije dozlogrdilo i zaprijetili su joj da će dobiti otkaz zbog ponašanja. Ali na kraju je Williams otišao iz showa i možemo reći da se to primjetilo u padu humora i kvalitetnijeg sadržaja. Hvala ti Roseanne, što si uništila Roseanne.

Komentiraj

Komentara