5 novih hororaca idealnih za Noć Vještica

Noć vještica se bliži, što znači da je idealno vrijeme za hororce. Ako baš volite strah, ovo je idealna top lista za vas! Ako ste pak ovdje zalutali možete baciti oko na ove ipak malo manje strašne filmove: 5 strašnih filmova koje mogu gledati i djeca

5. POLAROID (2019)

Nadnaravni hororac Polaroid (2019) temelji se na kratkom filmu istog imena iz 2015 nagrađivanog redatelja Laesa Klevberga. Producenti filmova The Ring i The Grudge donose novu horor priču o srednjoškolcu Bird Fletcher koja nema pojma o tome kakve se mračne tajne vežu uz njenu novu misterioznu vintage Polaroid kameru. Ubrzo shvati da oni koje slika tragično preminu.

4. PET SEMATARY (2019)

Pet Sematary novi je remake romana istog imena Stephena Kinga iz 1983.godine i kultnog filma iz 1989. godine.  Film prati obitelj koja otkrije misteorizno groblje u šumi iz njihove nove kuće.

3. THE GRUDGE (2004)

Japansko-američki hororac The Grudge remake je japanskog filma Ju-on: The Grudge iz 2002. Godine. Radnja je ipričana u nelinearnim sekvencama događaja, i uključuje nekoliko isprepletenih podradnji. U glavnoj ulozi je Sarah Michelle Gellar koja glumi medicinsku sestru koju opsjedaju duhovi.

2. THE FOURTH KIND (2009)

Američki SF/psihološki triler The Fourth Kind ima zavidnu glumačku postavu – tu su Milla Jovovich, Elias Koteas, Corey Johnson i brojni drugi. „Četvrta vrsta“ odnosi se na otmice izvanzemaljaca, a film je pseudo-dokumentarac u kojem se film prikazuje kao da se temelji na istinitim događajima koji su se dogodili na Aljasci 2000. godine. Psihologinja dr. Abigail Emily Tyler koristi hipnozu kako bi otkrila sjećanja svojih pacijenata o izvanzemaljskim otmicama, te pronalazi dokaze da je i sama bila oteta.

1. COUNTDOWN (2019)

Countdown je tek počeo igrati u kinima, a Noć vještica idealno je vrijeme za ovakav hororac. Mlada medicinska sestra (Elizabeth Lail) downloada aplikaciju koja tvri da redviđa kad će osoba umrijeti, te joj aplikacija kaže da ima još samo 3 dana života. Kako vrijeme odmiče i dan smrti se bliži, ona mora pronaći način kako da si spasi život.

>> 9 kultnih hororaca koji se uvijek mogu gledati (ako vam nedostaje straha)

Komentiraj

Komentara