5 razloga za bingeanje Plemena (The Tribe)

Kultna australska post-apokaliptična teen serija Pleme (The Tribe) možda je primarno zamišljena za teen populaciju, no Pleme danas ima fanatične fanove svih uzrasta diljem planeta, a ti fanatični fanovi smo i mi. Stoga nas je oduševila vijest da su MallRats upravo stigli na domaći streaming servis Pickbox. Sve sezone su stigle (i svaka ima 52 epizode), besplatno se registriraj na www.pickbox.tv i pridruži nam se u svijetu Plemena!

>> GDJE JE PLEME DANAS?

Priča ove znanstveno-fanstastične teen serije počinje pola godine nakon što misteriozni virus istrijebi sve odrasle, a na svijetu ostaju samo mladi. Svijet je postao primitivan i konfuzan, opasan i strašan. Bez pomoći odraslih,  bez pravila i zakona, djeca su sama i moraju izgraditi novi svijet u kojem mogu živjeti. Donosimo ti pet razloga za bingeanje kultne serije Pleme (The Tribe)!

5. Pere te nostalgija za ovom najboljom serijom svih vremena

Amber, Bray, Ebony, Lex, Tai San i ekipa obilježili su tvoju mladost. Pleme (The Tribe) se s oduševljenjem čekalo svakog vikenda za vrijeme škole, i zauvijek će imati posebno mjesto u tvome srcu. Bingeaj sve epizode i prisjeti se koliko je genijalna ova serija!

4. Priželjkuješ svijet u kojem mladi vladaju

Premisa serije Pleme (The Tribe) je svijet u kojem žive samo mladi koji pokušavaju uspostaviti novi društveni sustav. Povjerenje u mlade je nešto što bi odrasli trebali više prakticirati, stoga je ova premisa vrlo zanimljiva jer nam daje uvid u to kako bi se mladi snašli u situaciji da moraju stvoriti društveni sustav. Pitanje pravednog društva centralno je pitanje Plemena.

3. Futuristička plemena

U svijetu serije Pleme (The Tribe) pojavljajuje se mnogo plemena koja sačinjavaju mladi. Plemena imaju različitu tehnologiju, od kompjutera do sigurnosnih kamera. Technosi, pleme koje je najviše tehnološki razvijeno, stvori virtualnu stvarnost koja će imati važnu ulogu u seriji.

2. Ti si MallRat

MallRats, odnosno Štakori, pleme je kojem oduvijek pripadaš. Uz Technose, Locose, Odabrane, Eco pleme i druge, članovi MallRatsa glavni su u seriji Pleme. Osim što su se sami pobrinuli za čistu vodu, odjeću i sklonište, MallRats pokušavaju donjeti mir u gradu i pronaći protuotrov za virus.

1. Pleme je na Pickboxu

Pleme (The Tribe) upravo je stiglo na domaći streaming servis Pickbox (govorimo o pet sezona po 52 epizode!), zbog čega možemo nostalgično bingeati ovu kultnu seriju. Ako pak nikad niste gledali Pleme, toplo vam preporučamo da se bacite u svijet ove jedinstvene post-apokaliptične teen poslastice. Besplatno se registriraj na www.pickbox.tv!

>> BINGEAJ PLEME (THE TRIBE NA PICKBOXU)

Komentiraj

Komentara