5 razloga zašto je Trofejna žena super serija

Trofejna žena s Malin Akerman imala je dobru priliku stasati u odličan obiteljski sitcom, ali nažalost preživjela je samo jednu sezonu. Iako je postava serije šarolika i čak pomalo čudna, na divno čudo sve funkcionira dobro i likovi ne samo da su uvjerljivi, nego ih poželiš gledati još i još. Donosimo vam 5 razloga zašto je Trofejna žena tako super i zašto bi ju od 1.7. trebali gledati na Pickboxu.

1. Klinci su odlični

Klinci su šašavi (pogotovo mali posvojeni kineski dječak koji ima najbolje fore) i za razliku od nekih drugih serija, ponašaju se kao prava djeca. Warren (15) i Hillary (14) Peteova su djeca s prvom ženom Diane, a Berta (8) je Pete posvojio s drugom ženom Jackie. Warren je pravi geek, Hillaryno srednje ime je Rodham baš kao i u Hillary Clinton, a Bert je urnebesno smiješan. To je već sasvim dovoljno da ih volimo.

trophy

2. Malin Akerman je odlična

Osim što izgleda prelijepo, Malin Akerman super se snašla u ulozi mlade žene koja se uvalila u brak sa starijim muškarcem i svaki dan joj donosi nova iznenađenja s kojima se ne zna nositi. Jedino nismo sigurni koliko bi Malin ovdje trebala imati godina. Kao da nas producenti pokušavaju uvjeriti da su Peteovoj mladoj ženi tek oko 22 godine, dok Malin u stvarnosti ipak izgleda malo zrelije i ozbiljnije.

MALIN AKERMAN

3. Malin Akerman i Bradley Whitford funkcioniraju kao par

Vjerojatno je bilo zanimljivijih kandidata za ulogu Petea od Bradleyja Whitforda, ali on i Malin odlično izgledaju kao par. Čak i razlika u godinama između njih dvoje ne djeluje pretjerano i groteskno. Pete i Kate su se upoznali tako što je Kate pala s pozornice dok je pjevala karaoke i Peteu slomila nos mikrofonom. Potom su zajedno otišli Peteu zašiti nos u bolnicu i odjednom se pred Kate stvorio cijeli čopor Peteovih bivših žena i djece. Ako nije pobjegla od Petea tada, možda nikada i neće.

BRADLEY WHITFORD, MALIN AKERMAN

4. Bivše žene su sveprisutne, ali dovoljno zanimljive

Prva bivša žena Diane (oskarovka Marcia Gay Harden) stroga je doktorica i plan joj je odgojiti djecu tako da budu uspješna i završe dobre škole. Druga bivša žena zove se Jackie i sve je ono što Diane nije- opuštena, šašava, često mijenja karijere i ima najluđe ideje. Obje bivše žene, iako su rastavljene od Petea, često provode vrijeme u njegovoj kući i svaka stalno ima nešto za reći. Nismo sigurni bi li Pete zbog ovoga trebao biti sretan ili očajan.

jackie

5. Serija je obiluje dobrim humorom

Sve zgode i nezgode u seriji okreću se oko Kateinog pokušaja da se uklopi u ovu čudnu i na trenutke brojnu obitelj koja dolazi u paketu s Peteom. Iako nam se (možda zbog naslova?) može učiniti da se radi o tipičnom sitcomu, serija je zapravo nepredvidljiva, puna zdravog humora i šašavih životnih situacija s kojima se svatko nosi kako zna i umije.

bert

gumb

Komentiraj

Komentara