5 stilova inspiriranih serijom Pleme

Ebony, Bray, Tai San, Lex i ekipa iz Plemena (The Tribe), australske teen serije s početka dvijetisućetih, zapravo su imali genijalne post-apokaliptične futurističke stilove. Kako nostalgično bingeamo ovu kultnu seriju na domaćem streaming servisu Pickbox, shvatili smo da je ekipa iz Plemena zapravo trošila užasno puno vremena na uređivanje.

Moramo priznati da to i cijenimo, stoga vam donosimo pet futurističkih post-apokaliptičnih stilova  inspiriranih serijom Pleme (The Tribe)!

>> BINGEAJ PLEME (THE TRIBE) NA PICKBOXU

5. ZOOT

Zoot voli pažnju plijeniti svojim ekscentričnim, militarističkim i futurističkim stajlingom, s kojim širi Moć i Kaos. Sastavni dio njegovog outfita je „klasično“ odijelo, košulja i kravata, kao i oficirska kapa s naočalama. Za dodatno strašan efekt, nosi jezive svijetlo-plave leće, a oči ističe crnom olovkom. Dosta kvalitetan stil strašnog vođe.

4. LEX

Divlji dečko Lex uvijek je u crnom. Najčešće nosi kožne jakne i bad ass motoristički stil, koji voli upotpuniti s minimalnim plemenskim detaljima, poput šarenog perja u kosi. Inspiraciju crpi iz heavy-metal i gothic supkultura. Obavezne su crno-crvene crte preko lica.

3. EBONY

Najjača zločinka Ebony ima najkul stil. Ebony je uvijek seksi, a njezin se stil može opisati baš tako – seksi. Preferira crveno-crne kombinacije, kožne tajice i korzete, a za njezin stil važne su i dugačke pletenice ukrašene detaljima i dijamanti pored očiju koji prate cijeli outfit. Preko očiju ima i obaveznu crnu liniju.

2. BRAY

Drugo mjesto pripada zgodnom i misterioznom Brayju i njegovom skejterskom stilu. Najčešće se pojavljuje u klasičnoj crnoj ili bijeloj majici, a prepoznatljiv je po dugačkim dodacima koje nosi u kosi. Bray je zapravo toliko zgodan da može nositi i običnu potkošulju:

>> GDJE JE PLEME DANAS?

1. TAI SAN

New-agerica Tai San fura indijsko-svemirski plemenski look. Inspiriraju je istočnjački tradicionalni motivi koje kombinira sa svemirskim elementima, kako i priliči njezinoj mističnoj osobnosti.

Na Pickboxu se nalaze svih pet sezona (a svaka ima po 52 epizode!) ove genijalne teen postapokalitpične serije. Besplatno se registriraj na www.pickbox.tv i pridruži se Amber, Brayju, Ebony, Lexu, Tai San i ekipi iz Plemena (The Tribe)!

>> 5 RAZLOGA ZA BINGEANJE PLEMENA (THE TRIBE)

Komentiraj

Komentara