5 teških glupana iz serija koje jako volimo

Glupost često može biti jako smiješna. Nekad su provale ovih likova tragikomične, a nekad naprosto urnebesne. Donosimo vam listu naših pet najdražih glupana koji osim što su glupi, često znaju biti i jako simpatični. Zato ih volimo!

5. Kelso – Lude sedamdesete/That 70’s Show

Kelso je jedan od glavnih stonera u Wisconsinu, što nije dobro za njega jer je dosta glup ali je dobro za nas jer je totalno smiješan. Jedna od poznatijih Kelsovih izjava je: „My mind’s always doing things that I don’t even know about.“ Lude sedamdesete (That 70’s Show) originalno su se emitirale od 1998. do 2006. godine.

kelso

4. Trigger- Mućke/Only Fools And Horses

Triggerova glupost prelazi sve granice. Jedna od  njegovih najpoznatijih gluposti je što misli da se Rodney zove Dave. Mućke (Only Fools And Horses), samo je jedna od najboljih komedija ikad snimljenih, i gledali smo je u sveukupno devet sezona. Popularni sitcom originalno se emitirao na BBC-ju od 1981. do 1991. godine.

trigger

3.  Butters – South Park

Slatki mali Butters iz South Parka često najebe zbog toga što je glupo k’o noć. Ipak njegove su namjere uvijek dobre, i Cartman na neki način uvijek uspije kvalitetno izmanipulirati njegovu dobrotu i nevinost prema svijetu. Ova američka animirana serija emitira se od 1997. te je svojim provokativnim epizodama privukla gledatelje diljem svijeta. Autori South Parka su Trey Parker i Matt Stone.

butters

2. Joey – Prijatelji/Friends

Bez specifičnog, vrlo istanačno-glupog humora Joeyja Tribbijanija, popiularni američki sitcom Prijatelji (Friends) ne bi nikad bili ono što jesu! Također, Joeyjeva životna filozofija može vam pomoći da si pomognete u životu, pa bacite oko i na 5 Joeyjevih lekcija koje vam mogu pojednostaviti život:

>> 5 Joeyjevih lekcija koje vam mogu pojednostaviti život

b

1. Kelly Bundy – Bračne vode/Married With Children

Kelly Bundy poznata je po svojoj ekstremnoj gluposti. Navodno je Kelly bila vrlo inteligentna kao mala, no nakon udarca u glavu promijenila se u Kelly kakvu je mi poznajemo. Popularni američki obiteljski sitcom Bračne vode (Married with Children) originalno se emitirao od 1987. do 1997. godine, u sveukupno 11 sezona.

kelly bundy

>> 6 najiritantnijih likova u povijesti serija

Komentiraj

Komentara