5 TV parova koji bi se trebali spetljati

Život piše romane, a televizija sapunice. No ljudi čak ni na ekranu, koje volimo gledati u našim omiljenim serijama, filmovima i crtićima, često ne pronađu sebi srodnu dušu. Da su scenarističke zvijezde bile naklonjene našim junacima, možda bi završili s nekim tko ih stvarno razumije. Ovo je naša top lista pet parova koji su, da je pravde, trebali završiti zajedno:

5. Edina i Patsy (Absolutely Fabulous) i Statler i Waldorf (Muppet Show)

Zašto bi trebali biti skupa? Na ovom duplom spoju bi konobar iz restorana sigurno počeo kontemplirati o samoubojstvu, no bila bi to cinična fuzija koju bi bilo prekrasno za gledati.

4. Bender (Futurama) i Carrie Bradshaw (Seks i Grad)

Zašto bi trebali biti skupa? Budimo realni barem na kratko. Samo robot može zadovoljiti prohtjeve i kriterije gospođice Bradshaw, idola suvremene žene. Možda ako nam Bender bude slao updatove i feedbackove, možda i mi muškarci konačno shvatimo ženski rod. Samo nismo sigurni da li je HTML jezik dovoljno kompleksan za taj komunikacijski poduhvat.

3. Hannibal i Sookie (Gilmore Girls)

Zašto bi trebali biti skupa? Zar vam zaista sve moramo nacrtati? Načuli smo da ljubav ide kroz želudac; Sookie Carbonnisee, Sookie Au gratin, Sookie en croute, a Sookie light bi naravno bio najveci hit. Bon Apetit!

2. Schmitd (New Girl) i Phoebe (Friends)

Zašto bi trebali biti skupa? Jer je ljubav navodno glupa, a njih dvoje zajedno bi vjerojatno bili još gluplji, zbog čega bi im sigurno bilo jako zabavno.

>> 7 beskorisnih, ali urnebesnih supermoći u Misfitsima

1. Xena (the Warrior Princess) i Tyrion Lannister (Game of Thrones)

Zašto bi trebali biti skupa? Tyrionu treba snažna žena, metaforički i doslovno, jer treba biti sposoban nositi 50-kg čistog alkoholizma svaku večer iz birtije.

Komentiraj

Komentara