5 zanimljivih serija koje su producirali poznati pjevači i pjevačice

Mnogi glazbenici i glazbenice često završavaju u glumačkim vodama, no možda vam je manje poznato kako neki od njih vole biti iza kamere – pa su se bacili u produkcijske vode. Neki su od njih čak uspjeli producirati neke vrlo zanimljive serije koje bi mogle biti vrijedne vaše pažnje. U ovom miksu, donosimo vam listu pet zanimljivih serija koje su režirali ili producirali poznati pjevači i pjevačice, poput Selene Gomez, Jennifer Lopez i Johna Legenda.

>> 6 glumaca koji su karijeru započeli kao djeca

5. Moć (Power) i 50 Cent

Serija Moć  (Power) je krimidrama koja prati lika po imenu Ghost (Omari Hardwick) koji u ime svojih ilegalnih narkopothvata riskira sve što je postigao u životu, uključujući obitelj i dobar ugled. U produkciji repera 50 Centa, Moć (Power) je najgledanija Starzova serija u SAD-u, a kod nas se paralelno prikazuje na Pickboxu.

>> 50 Cent na Instagramu prijeti da će napustiti Moć (Power)

4. Obitelj Foster (The Fosters) i Jennifer Lopez

Sasvim obična priča o potpuno neobičnoj Obitelji Foster centrirana je oko policajke Stef (Teri Polo) i njezine supruge Lene (Sherri Saum), zamjenice ravnatelja škole te oko njihove biološke, posvojene i udomljene djece. Moderna obitelj kakvu još nismo imali prilike gledali, svoje postojanje duguje kreatorima Bradu Bredewegu i Peteru Paigeu, te serijskoj kumi Jennifer Lopez koja je prepoznala potencijal projekta i produkcijski ga poduprla u fazi pilota sa svojom kućom Nuyorican, nakon čega ju je naručio ABC.

>> 10 trenutačno najboljih serija na Pickboxu

3. Imperij (Empire), Timbaland i Rodney Jerkins

Foxova velika uspješnica, serija Imperij (Empire), ruši sve rekorde gledanosti, ali i Billboard ljestvice. Dosad smo pogledali tri sezone, a četvrtu očekujemo u rujnu ove godine. Za svu glazbu u prve dvije sezone bio je zaslužan Timbaland,dok se trećoj sezoni priključio  Grammyjem nagrađeni producent i tekstopisca Rodney Jerkins.


2. Underground i John Legend

John Legend zaslužan je za glazbu u popularnoj dramskoj mini-seriji Underground, koja opisuje bijeg skupine robova s plantaže u Georgiji. Na putu dugom skoro 1000 kilometara, koji iz vodi tzv. podzemnom željeznicom, pomažu im tajni abolicionisti. Američki glazbenik John Legend dobitnik je 5 Grammyja, a oba njegova albuma, “Get Lifted” (2004.) i “Once Again” (2006.) imaju platinastu nakladu.

1. 13 Reasons Why i Selena Gomez

>> 13 Reasons Why: band sa soundtracka javno govori protiv serije

Netflixova tinejdžerska dramska serija 13 Reasons Why koncentrirana je na tragičnu priču srednjoškolke Hanne Baker koja si je oduzela život i za sobom ostavila nekoliko audio kaseta na kojima je objasnila razloge zbog kojih je to učinila. Seriju producira mlada američka pjevačica i glumica Selena Gomez.

Komentiraj

Komentara