50 Cent na Instagramu prijeti da će napustiti Moć (Power)

Američki reper, pjevač, producent i glumac Curtis “50 Cent” Jackson zaoštrio je odnose s producentskom kućom Starz. Njegova serija Moć (Power) koja je u četvrtoj sezoni, najgledanija je Starzova serija, a kod nas se paralelno prikazuje na Pickboxu. Zbog toga što je Power najgledanija serija ove mreže, 50 Cent prijeti da će napustiti seriju jer nije zadovoljan “posljednjom epizodom”.  Na svom je Instagramu objavio foto-kolaž i napisao:

Probudio sam se i ovo jutro se osjećam malo drugačije prema seriji Moć (Power). Ako najveća serija na vašoj mreži ništa ne znači, što znači vaša mreža STARZ? Nosim svoje talente na južnu obalu, jebeš ovo”, napisao je Jackson ispod foto-kolaža.

>> Arrested Development: Jason Bateman fotkom najavio sezonu 5

Serija Moć  (Power) je krimidrama koja prati lika po imenu Ghost (Omari Hardwick) koji u ime svojih ilegalnih narkopothvata riskira sve što je postigao u životu, uključujući obitelj i dobar ugled.

>> -50% povoljniji Pickbox? Možda najbolja vijest koju ljubitelji serija mogu čuti ovo ljeto!

Jacksonova prijetnja stigla je nakon epizode koja se emitirala u nedjelju. Epizoda je prvotno trebala imati dva dijela. Umrla su dva važna lika i ova je epizoda trebala uvesti dodatne priče. No Starz nije pristao na to da produži epizodu, pa je posljednja epizoda izgubila neke važne elemente, rekla je producentica serije Courtney Kemp.

Kako god bilo, 50 Centu sigurno nije lako kad je u svom životu uzeo vremena da napravi ovaj foto-kolaž.

Komentiraj

Komentara