6 likova iz Zabranjene ljubavi koji nam i danas nedostaju

Zabranjena ljubav prva je hrvatska sapunica, a neki je smatraju i najboljom hrvatskom sapunicom. Priča se vrti oko zabranjene ljubavi brata i sestre blizanaca razdvojenih rođenjem. Iz mnogih je razloga stekla status legendarne serije, a kako smo je gledali svaki dan, likovi iz serije ostali su nam u srcu. Donosimo vam listu od šest likova iz Zabranjene ljubavi koji nam i danas nedostaju!

>> 7 hrvatskih serija koje nam nikada neće dosaditi

6. Petra Lončar (Novak)

Lik Petre tumači glumica Anita Berisha. Petru smo uvijek gledali kao neku savršenu djevojku koja se uklapa u sve okvire i pomalo smo joj zavidjeli na tome. Imala je sve, novaca i stila, super obitelji. Dok se nije zaljubila u svog brata blizanca, taj dio ne želimo komentirati

5. Matija Lončar

Lik Matije tumači glumac Filip Riđički. Matija Lončar bio nam je zgodan jer je bio buntovnik bez razloga. Voljeli smo scene u kojima se pojavljivao jer je uvijek donosio dašak tinejdžerske odrješitosti. I svirao je bubnjeve u stanu u centru Zagreba, pa to se samo frajeri usude.

4. Teta Biba

Tetu Bibu Lončar glumi Vanja Matujec. Tetu Bibu smo svi prepoznali u nekoj svojoj teti ili maminoj prijateljici. Teta koja će ti uvijek otvoriti svoja vrata, popričati s tobom i dati dobar savjet. Njezin umirujući glas činio nam se savršen za čitanje bajki prije spavanja.

3. Tina Bauer

Tinu glumi pjevačica i glumica Antonija Šola. Tina Bauer proživljavala je sulude situacije i teške životne borbe, a upravo za takvom dramom najviše patimo! Gledali smo kako razvija svoju pjevačku karijeru i bili ljubomorni na razinu njezina samopouzdanja…

2. Danijel

Danijela glumi Zoran Pribičević. Danijel Lončar bio je dečko iz kvarta kojeg bi svaka majka za zeta poželjela, a svaka cura bi voljela upravo takvog dečka dovesti doma. Ili smo barem tako zamišljali… Teška vremena kada je saznao da je zaljubljen u svoju sestru bila su stravična za naša mala srca, zbog čega istovremeno nismo skidali oči s televizije.

1.Lana Kos

Lik Lane Kos tumači glumica Petra Kurtela. Na Lanu Kos naši starci doma gledali su kao loš ogledni primjer za tinejdžere, a nama se jako sviđao insight u njezin problematični svijet. Nedostajat će nam njezin odnos s Matijom koji je bio tipična ljubavna romansa srednjoškolaca.

>> U jednoj hrvatskoj seriji pojavili su se i Johnny Štulić i Tuđman. Znate li o kojoj se seriji radi?

napisala Tea Ovničević

Komentiraj

Komentara