6 manje popularnih braće i sestara slavnih zvijezda

Hollywood je prepun poznatih braće i sestara poput Mary Kate i Ashley Olsen, Lukea i Owena Wilsona, Maggie Gyllenhaal i Jakea Gyllenhaala, Matthewa McConaugheyja i Roostera McConaugheyja. Čekajte, nikad niste čuli za Roostera McConaugheyja? Nismo ni mi, pa smo napravili ovu listu slabije poznatih braće i sestara slavnih osoba.

6. Monica Cruz

Monica je mlađa sestra popularne španjolske glumice Penelope Cruz. Monica je mlađa samo 3 godine od Penelope, ali njihova sličnost je zapanjujuća. Osim što se bavi flamencom, Monica je glumila u par filmova i španjolskoj seriji po imenu Un Paso Adelante.

Monica Cruz u seriji Un paso adelante

5. Michael Patrick Rooster McConaughey

Michael Patrick Rooster McConaughey stariji je brat Matthewa McCoungaheyja. Rooster je s Matthewom glumio u komediji The Newton Boys (u kojem glume i Ethan Hawke i Julianna Margulies) iz 1998. godine, a inače je obiteljski čovjek i ima dvoje djece. I voli pivo (tako je rekao People magazinu). Neko vrijeme vodio je i svoju emisiju West Texas Investors Club.

Rooster McConaughey u West Texas Investors Club

4. Don Swayze

Također glumac, Don Swayze mlađi je brat pokojnog mega popularnog glumca Patricka Swayzeja. Don je glumio je u prilično nepoznatim filmovima poput Knuckle Sandwich i Powder Blue, te u Zločinačkim umovima (Criminal Minds), gdje je glumio oca serijskog ubojice u dvije epizode u drugoj sezoni.

Don Swayze u Criminal Minds

3. Oliver Hudson

Obično se poznatu glumicu Kate Hudson vezuje uz njezinu poznatu majku Goldie Hawn, no često se ignorira Katein stariji brat Oliver Hudson, također glumac. Oliver se pojavio u Dawson’s Creeku kao Eddie, Joein dečko te je nedavno glumio u seriji Škola za parove (Rules of Engagement).

Oliver Hudson u Dawson’s Creek/ The WB, Fred Norris

2. Eric Roberts

Eric Roberts manje je popularni brat američke glumice Julije Roberts. Iako je njegova sestra nagrađena Oscarom, ni Eric nije glumac za baciti. Eric je glumio uz bok poznatim glumcima poput Susan Sarandon, Richardom Gereom, Mickeyjem Rourkeom, a njegova filmografija uključuje filmove poput Runaway Train iz 1985. godine te Najbolji među najboljima (Best of the Best) iz 1989. godine.

Eric Roberts u filmu Runaway Train

1. Neil Connery

Što biste vi napravili da vam je stariji brat poznat kao Agent 007 aka James Bond? Da ste Neil Niren Connery, umirovljeni glumac i mlađi brat mega-popularnog Seana Conneryja, napravili biste satiru od James Bond filmova i nazvali bi je OK Connery. I to još davne 1967. godine.

Plakat za film OK Connery

Komentiraj

Komentara