6 najdražih alkoholičara iz serija

Znamo da nije u redu (stalno) piti alkohol, no iskoristit ćemo ovo pred-božićno vrijeme kada su svi malo opušteniji, i kada je vani hladnije pa je društveno prihvatljivije piti, kako bismo napisali ovu listu o naših šest najdražih alkoholičara iz serija. Ovim likovima iz serija cuganje je dio osobnosti. Vrlo često dovode svoje bližnje u opasnost i nevolje svojim pijančevanjem. Ipak, unatoč alkoholu, ovi su nam likovi iz serija iznimno dragi i ova je lista posvećena njima.

>> Koja komedija je tvoja tiha patnja?

6. Frank Gallagher/Besramnici/Shamelles

Kronično nezaposlen Vernon Francis “Frank” Gallagher, kojeg u američkoj inačici serije glumi William H. Macy, pijana je bačva puna raznih vrsta alkohola. Zanimljiv i sjeban lik bez koje serija Besramnici (Shameless) ne bi bila to što je.

frank

5. Al Bundy/Bračne vode/Married With Children

Najdraži TV otac Al Bundy, kojeg glumi fantastični Ed O’Neill, cuga svaki dan da mu bude lakše nositi se s obiteljskim problemima. Koliko god bio pijan, ipak na kraju uvijek napravi dobru stvar za svoju obitelj.

Al-bundy-ed-oneill-animated-gif-27

4. Patsy Stone/Pa to je fantastično/Absolutely Fabulous

Budimo relani, sukus čitave serije Pa to je fantastično (Absolutely Fabulous) je vodka, i to je zapravo jedina radnja serije – cuganje. Patsy i Edina najčešće cugaju votku, iako ponekad znaju popiti i neko drugo piće, a sve im to baš lijepo pristaje!

patsy

3. Homer Simpson/Obitelj Simpson/The Simpsons

Homer Simpson je simpatični pijanac koji živi na rubu tako što pijan radi u nuklearnoj elektrani ugrožavajući živote svojih sugrađana. Ipak, nikad se ništa loše ne dogodi, a Simpsoni traju već 29 sezona!

homer

2. Karen Walker/Will i Grace/Will And Grace

Evo što Karen Walker iz popularne serije Will i Grace (Will And Grace) kaže o tekili: “Moram na wc. Istina je što kažu o tekili, ne možeš kupiti tekilu, možeš je samo posuditi.” 

200_s

1.  Rustin Cohle/Pravi detektiv/True Detective

Na prvom mjestu je detektiv Rustin Cohle, kojeg glumi genijalni Matthew McConaughey. Cohle je mračan tip koji u prvoj sezoni mega-popularne HBO-ove serije Pravi detektiv (True Detective) u svakoj sceni (u sadašnjosti) puši cigaretu i igra se s limenkom pive. Bez te limenke pive cijela prva sezona bila bi potpuno drugačija. Priznajte.

>> 9 filmova koji se moraju gledati za Božić

truedetectivemcjpg_2822476b

Komentiraj

Komentara