Pod istim krovo/Family Matters/CBS

6 najiritantnijih likova u povijesti serija

Zbog svoga živopisnog karaktera neki likovi daju poseban pečat serijama koje volimo, ali ima nešto u njima što nas opako iritira. Ovo je naših šest omiljenih iritantnih likova zbog kojih nismo prestali gledati serije, ali ponekad smo poželjeli baciti televizor kroz prozor.

6. Fran Fine

Iritantan glas Nanny Fine iz popularnog sitcoma Dadilja (The Nanny), teško je izbaciti iz glave, pogotovo ako gledate više epizoda u komadu. Dadilja (The Nnay) originalno se emitirala od 1993. do 1999. godine na CBS-u, i imala je sveukupno šest sezona. Mi smo svi blagoslovljeni činjenicom što smo ovih šest sezona pogledali barem 6 puta.

CBS

5. Janice

Glas Chandlerove bivše cure Janice također je jedan od omraženijih glasova na televiziji. O-M-G! Janice se pojavljuje u jednom od napopularnijih sitcoma u povijesti – Prijatelji (Friends), koje smo gledali od 1994. godine u sveukupno 13 sezona.

janice
NBC

4. Kimmy

Za tinejdžere nije lijepo govoriti da su iritantni, ali DJ-ina najbolja prijateljica Kimmy je izuzetak. Osim toga, ako se dobro sjećate, stalno joj noge smrde. Kimmy se također pojavljuje u sitcomu – riječ je o dugovječnoj obiteljskoj seriji Puna kuća(Full House), koji se originalno emitirao od 1987, do 1995. godine, Danas remake ove serije možemo gledati na Netflixu pod imenom Punija kuća (Fuller House).

>> Punija kuća (Fuller House) 3: Nova sezona vraća se korijenima

ABC

3. Steve Urkel 

Oops… Did I do that?! – najiritantnija rečenica u povijesti televizije izlazi iz usta Stevea Urkela u Emmyem nagrađenoj američkoj humorističnoj  seriji Pod istim krovom (Family Matters). Pod istim krovom originalno se emitirala od 1989. do 1998. godine u sveukupno 215 epizoda.

CBS

2. Alan Harper

Charliejev mlađi brat Alan Harper isfrustrirani je četrdesetogodišnjak koji nema život. Ono što je iritantno kod ovog lika je što on zapravo ni ne želi imati život. Popularni američki sitcom 2 i pol muškarca (Two And A Half Men) s Charlijem Sheenom, a onda kasnije i Ashtonom Kutcherom, u glavnoj ulozi gledali smo u sveukupno 12 sezona,  od 2003. do 2015. godine.

CBS

>> Devedesete su bile godine: 10 sitcoma koji su nam obilježili djetinjstvo

1. Newman – Seinfeld

Prepredeni debeljko Newman svojim ponašanjem izluđuje sve oko sebe, uključujući i nas, u jednom od najboljih sitcoma u povijesti televizije – kultnom Seinfeldu. Crno-humorna serija originalno se emitirala od 1989. do 1998. godine na NBC-ju, u sveukupno devet sezona.

NBC

Komentiraj

Komentara