6 parova iz serija (ali ne ljubavnih) koje obožavamo

Gotovo svaka serija u fokusu ima barem jedan ljubavni par i iako je napeto gledati kako se takvi odnosi razvijaju, ponekad su zabavniji i dinamičniji odnosi koji su malo drugačiji. Stoga smo odlučili napraviti listu takvih parova koji se definitivno vole, ali nisu u ljubavnom odnosu. Donosimo vam šest nevjerojatnih tandema iz serija koje obožavamo!

6. J. D. Dorian i Christopher Turk (Stažisti/Scrubs)

Mnoga slična prijateljstva mogla bi se opisati kao bromance, ali nijedano nije kao ono između J. D.-ja i Turka. It’s guy love, between two guys! Genijalni Stažisti (Scrubs) originalno su se emitirali od 2001. do 2010. godine, u sveukupno devet sezona i 182 epizode.

jd and turk

5. Liz Lemon i Jack Donaghy (30 Rock)

Iako Jack Donaghy nije htio biti Lizin prijatelj jer se smatrao njenim mentorom, njihov odnos prerastao je u prijateljski iako Jack to nikad ne bi priznao. Ovaj genijalan duo zabavljao nas je u poznatom američkom sitcomu 30 Rock koji se originalno emitirao od 2006. do 2013. godine u sveukupno 138 epizoda i 7 sezona.

4. Jerry Seinfeld i George Costanza (Seinfeld)

Duhoviti tandem Jerry Seinfeld i George Costanza uspjeli su od razgovora o Ničemu stvoriti jednu od najboljih serija svih vremena. Jerry Seinfeld je, zajedno s Larryjem Davidom osmislio i režirao ovu crno-humorističnu seriju, koja se originalno emitirala od 1989. do 1998. godine na NBC-ju, u sveukupno devet sezona. Ako ste zakleti fan Seinfelda, ove citate sigurno ste barem jednom koristili u svom životu:

>> 5 najcitiranijih citata iz Seinfelda

3. Walter White i Jesse Pinkman (Na putu prema dolje/Breaking Bad)

Čudan tandem nastao je kad se Jesse priključio svom umirućem profesoru Walteru u dilanju droge. Nisu se pretjerano simpatizirali, ali jedan bez drugoga nisu mogli. 2013. godine serija Na putu prema dolje ušla je u Guinnessovu knjigu rekorda kao kritičarski najbolje ocijenjena serija svih vremena. U sveukupno pet sezona, ova akcijska kriminalistička narko serija uspjela je od nas napraviti bingere prve klase.

>> 9 stvari koje (vjerojatno) niste znali o seriji Breaking Bad

walter i jesse

2. Troy Barnes i Abed Nabir (Community)

Jedan od najsimpatičnijih tandema čine ova dva prijatelja koji, osim što sve ostalo dijele, imaju zajedničku nepostojeću emisiju Troy and Abed In the mooorning! Community je dostigao status kultne serije zbog svog meta-humora i referenci na popularnu kulturu. Klub otpisanih (Community) originalno se emitirao od 2009. do 2015. godine, a tvorac serije je Dan Harmon.

troy and abed

1. Fox Mulder i Dana Scully (Dosjei X/The X Files)

Njihov (najčešće) platonski prijateljski odnos protkan je povjerenjem u svijetu u kojem moraš biti skeptik! Fox je naručio 10 novih epizoda ove kultne serije, a u novim epizodama gledat ćemo nove zgode FBI agenata Foxa Muldera i Dane Scully koje utjelovljuju svima dobro poznati  glumci David Duchovny i Gillian Anderson.

Komentiraj

Komentara