7 kompanjona koji bi bili idealno društvo za cuganje

Vrijeme u izolaciji ponekad prolazi dosta sporo, pa nam svakakve ideje padaju na pamet. Primjerice, s kim iz serija bismo voljeli nešto popiti? Nakon pomnog razmišljanja s kojim bismo se likovima iz serija voljeli nacugati, donosimo vam listu od naših sedam omiljenih i pomalo ludih likova s kojima bismo rado popili čašicu više. Sigurno bi bilo mega zabavno, a i naši serijski kompanjoni sigurno bi imali odlične priče za ispričati. Pa krenimo!

>> 6 najdražih alkoholičara iz serija

7. Abed/Community

Abedov um je vrlo čudnovat, i s njim bi popiti pokuju čašicu sigurno završilo nekom nevjerojatnom avanturom. Ne bi uopće bilo problem ako se te večeri ne bi sjećali od previše konzumacije, jer bi Abed sve snimio, i do kraja života bi mogli gledati kako nam je bilo lijepo.

. Abed from Community

6. Claire Underwood/Kuća od karata/House Of Cards

Claire Underwood preuzima glavnu ulogu u jednoj od najpopularnijih političkih serija današnjice, Netflixovoj uspješnici House of Cards. S Claire bi voljeli otići na neko fino crno vino, ili na više čašica tog istog vina. Nadamo se noći pijanih političkih intriga.

Claire Underwood from House of Cards

5. Cosima/Sirčad/Orphan Black

Priznajemo kako je bilo teško odlučiti se s kojim bi klonom najradije popili čašicu više, no odluka je pala na Cosimu. Zašto? Metoda je bila eci-peci-pec. Sa svima bismo htjeli popiti čašicu više!

cosima

4. Leslie Knope/Parks And Rec

Leslie Knope iz popularne komedije Parks And Rec, i pokoja čašica više nikako ne mogu biti loša kombinacija. Jedino bi je možda bilo teško nagovoriti na alkohol, jer je u svemu vrlo odgovorna. S druge strane, možda je dovoljno da smo samo mi pijani, jer Leslie je jedna od onih koja je dovoljno luda i kad je trijezna.

 
Leslie Knope from Parks and Recreation

 3. Ron Swanson/Parks And Rec

Nećemo se ispričati što se na ovoj listi nalaze dva lika iz iste serije – Parks And Rec – jer je jedan od njih Ron Swanson! S mesom ili bez njega, pokoja čašica više s Ronom Swansonom svakome bi u životu dobro došla. U tom druženju, sigurno bismo dobili kvalitetne savjete za budućnost.

Ron from Parks and Recreation

 2. Liz Lemon/30 Rock

Liz Lemon iz genijalnog američkog sitcoma 30 Rock bila bi idealna partnerica za cuganje jer može puno popiti, može puno pričati i nenormalna je – što su 3 osnovne stvari za genijalno druženje koje ne može proći po krivu.

Liz Lemon from 30 Rock

1. Sherlock/Sherlock

Na prvom mjestu ove liste naših kompanjona nalazi se Sherlock. Napiti londonskog detektiva Sherlocka Holmesa – to bi bio pothvat u kojem bismo mi svakako uživali!

Sherlock from BBC’s Sherlock

Komentiraj

Komentara