7 magičnih trenutaka iz serije Jednom davno

Iako u njoj nema nijednog animiranog lika, serija Jednom davno (Once Upon a Time) prepuna je klasičnih Disney trenutaka iz bajki. Ovo je priča o bajkama smještena u moderno vrijeme i zbog prokletstva koje je na Snjeguljicu, Princa, Crvenkapicu, Trnoružicu, Cvilidretu i druge bacila Zla kraljica, oni su zaboravili svoj prošli život. Žive u gradiću po imenu Storybrooke i nisu ni svjesni promjene koja će ih zadesiti kada netko razbije prokletstvo.

Pogledajte kojih 6 trenutaka neodoljivo podsjećaju na Disney scene iz crtića.

1. Prinčev poljubac

Baš kao i u filmu Snjeguljica i Sedam patuljaka, Princ pronađe Snjeguljicu kako u šumi leži u staklenom lijesu, okružena patuljcima. Njegov iskreni poljubac razbije prokletstvo i probudi Snjeguljicu iz sna. Ono što slijedi najljepša je ljubavna priča svih vremena. A da nisu na ove poljupce ostali imuni ni glumica Ginnifer Goodwin i glumac Josh Dallas, dokazuje i njihov brak koji su sklopili prošle godine.

2. Pepeljugino kraljevsko vjenčanje

Baš kao i u prelijepom Disneyjevom crtiću iz 1950., u seriji Jednom davno Pepeljuga i princ Thomas imaju prekrasno vjenčanje. Zbog godina i godina služenja svojoj maćehi i zlim sestrama, možemo reći da je Pepeljuga uistinu zaslužila svoga Princa.

3. Arielin i Ericov romantični ples

Uz Snjeguljičinu pomoć, morska sirena Ariel je na kopnu i prisustvuje kraljevskom balu. Kada Erik ugleda Ariel koja ga je jednom spasila od brodoloma, njih dvoje zaplešu prelijep romantičan ples. Ova scena podsjeća nas na Disneyev film Mala sirena.

gumb

ariel

4. Cvilidretin i Bellin ples

Baš kao i Ljepotica i Zvijer u bajci, Cvilidreta i Belle na svom medenom mjesecu plešu na pjesmu koja je stara koliko i samo vrijeme.

3. Phillipov i Aurorin poljubac

Kako bi razbio prokletstvo zaborava, princ Phillip poljubi lijepu Auroru i vrati joj sjećanje. Ova scena podsjeća nas na prekrasni Disneyev film Trnoružica iz 1959. godine.

1. Ogledalce, ogledalce

Baš kao i Zla kraljica u Snjeguljici i sedam patuljaka, tako se i Regina u Jednom davno obraća svome ogledalu kako bi ju odveo do njezina najvećeg neprijatelja u kraljevstvu.

gumb

mirror

Komentiraj

Komentara