Igra prijestolja/HBO

7 neobičnih serijskih kompanjona

Da ih okolnosti nisu spojile ili da nisu zaglavili jedno s drugim, vjerojatno se nikada ne bi družili. Neka od ovih prijateljstava su simpatična i lijepa, a neka toliko groteskna da su smiješna. Donosimo vam listudevet  neobičnih kompanjona koje smo imali priliku vidjeti u serijama .

7. Walter White i Jesse Pinkman (Breaking Bad)

Srednjoškolski profesor kemije koji je obolio od raka pluća i njegov bivši učenik, diler Jesse, upuštaju se u zajedničku proizvodnju metamfetamina. Malo je reći da im je bilo ludo i nezaboravno.

walterjesse

6. Frank Underwood i Freddy (Kuća od karata/ House of cards)

Beskrupulozan političar i vlasnik restorana koji peče odlična rebarca. Prijateljstvo koje je uspijevalo samo zato jer Freddy od Franka nije želio ništa, a Frank je od Freddyja želio isključivo njegova pečena rebarca.

frankfreddy

5. Jim Halpert i Dwight Schrute (U uredu/ The office)

Jim je normalan čovjek koji pokušava normalno raditi svoj uredski posao. Dwight, naprotiv, uopće nije normalan i rođen je da bi stvarao probleme.

jimdwight-

4. Arya Stark i The Hound (Igra prijestolja / Game of Thrones)

Djevojčica koja zna mačevati i nikako ne želi da je se zove damom i opak i ogroman ratnik koji ponekad pokazuje da bi mogao imati dobro srce. Avantura u koju kreću zajedno trebala bi biti na obostranu korist, ali u svijetu u kojem žive ništa nikad ne ide prema planu.

aryahound

3. Will Smith i Carlton Banks (Princ iz Bel-Aira/ The Fresh Prince of Bel-Air)

Iako su rođaci, Will i Carlton nemaju ama baš ništa zajedničko. Prošlo je 25 godina od prve epizode Princa Bel Aira, seriju smo u raznim reprizama gledali barem 4-5 puta, a i dalje se znamo nasmijati ciničnom i blesavom Willu i pomalo glupavom Carltonu.

will

2. Sheldon i Penny (Teorija velikog praska/ The Big Bang Theory)

Kada spojite ekstrovertiranu plavušu i geeka specifičnog smisla za humor koji se plaši socijalne interakcije, dobijete urnebesno dobru komediju koja se na zdrav način poigrava stereotipima.

sheldonpenny

1. Sherlock i Watson (Sherlock)

Benedict Cumberbatch je detektiv Sherlock Holmes, a Martin Freeman njegov pomagač Dr. Watson. Iako Sherlock nije baš najbolji u komunikaciji s ljudima i uglavnom smatra da je bolji od drugih, John je tu da pred ljudima izgladi Sherlockove nespretne izjave.

sherlock
john

Komentiraj

Komentara