7 puta kada nas je rasplakao Uvod u anatomiju

Najpopularnija liječnička dramska serija Uvod u anatomiju (Grey’s Anatomy), točnije 13 sezona Uvoda u anatomiju, ovoga mjeseca stigle su na domaći streaming servis Pickbox. Možemo slobodno reći kako smo proveli mnogo, mnogo vremena gledajući misterije i drame kakve samo Shonda Rhimes može smisliti.

Pripremajući se za gledanje svih sezona, podsjetili smo se koje su nas tragedije posebno raznježile i kada smo po kući tražili maramicu viška. Donosimo vam pregled od sedam situacija zbog kojih smo plakali kad smo gledali Uvod u anatomiju.

>> Uvod u anatomiju : 7 činjenica koje (vjerojatno) niste znali o najboljoj liječničkoj seriji

7. Meredith i njezin otac Thatcher

U samo srce tuge uveo nas je trenutak kada se Meredith suočila sa svojim ocem Thatcherom jer ju je on napustio. Njihov je odnos cijelo vrijeme bio težak, a Meredtih je pokazala hrabrost kada ga je pitala zašto se nije više potrudio.

6. Denny i Izzie

Jedan od najemotivnijih trenutaka bio je onaj kada je Denny umro unatoč tome što je dobio novo srce, samo sat vremena nakon što je zaprosio Izzie. Kao i Izzie, i mi smo bili shrvani.

5. Cristina

Cristina je ostavljena pred oltarom, a tada prvi put vidimo koliko je ona zapravo emotivna i krhka. Zbog toga nas je ta scena ostavila s hrpom maramica i u suzama.

4. Ljubavni trokut

Ljubavni trokut nikada ne završi dobro, netko uvijek pati. U trokutu između Meredith, Dereka i Addison, stvari nisu išle nimalo lako. Plakali smo onda kada je Meredith žarko željela da Derek izabere nju, a ne Addison…

3. Derekov odlazak

Kada je Derek… kako da to kažemo… otišao. Zasigurno nismo bili spremni na McDreamyjevu smrt. Ono što nam je bila utjeha je da je umro spašavajući druge. Ipak, kao i Meredith, plakali samo kao kišna godina.

2. Markova smrt

Prije nego što je došlo do Markove smrti, on je postepeno postao zanimljiv, dobar i voljen lik. Prijateljstvo koje se stvorio između njega, Callie i Dereka bilo je neočekivano i lijepo. Patili smo i plakali zajedno s Callie i Derekom.

1. Obitelj Grey

Na prvom mjestu nalazi se jedan poseban trenutak između majke i kćeri. Naime, plakali smo onda kada su Meredith i njezina mama podijelile poseban emotivni trenutak, gdje je Meredith čula kako joj majka govori da je sve samo ne obična.

>> Bingeaj 13 sezona Uvoda u anatomiju odmah na Pickboxu

Komentiraj

Komentara