Rogue One: Priča iz Ratova zvijezda

7 razloga zašto moramo imati TV u svom džepu

Serije i filmove najbolje je držati u džepu. Tamo su najsigurnije, i cijelo vrijeme su nam na dohvat ruke. Uz Vip NOW, bez ugovorne obaveze i bez reklama, serije i filmove možemo nositi sa sobom gdje god idemo, i gledati ih sa svog mobitela.

To je nama naše 21. stoljeće dalo, a ako još uvijek nemate svoje omiljene filmove i serije u džepu, donosimo vam sedam razloga zašto biste ih uvijek trebali nositi sa sobom!

1. Imaš TV u svom džepu – zato jer možeš

Danas je jednostavno najlakše gledati serije i filmove preko streaming servisa. Za to ti samo treba internet. Vrijeme u kojem živimo dalo nam je ovakve mogućnosti, zašto ih ne bi iskoristili? Serije se danas mogu nostiti u džepu.

Žica/The Wire

2. Možeš gledati koju god seriju ili film želiš

Mogućnost da sami izaberemo koji film i kada ćemo gledati puno je normalnija i prilagođenija današnjim potrebama od nametnuog tv programa. Dolje tv programi, sloboda biranju!

X-Men početak: Wolverine

3. Možeš pogledati sve sezone serije u jednom dahu

Bez bingeanja naši životi ne bi bili isti. Ne možemo zamisliti vrijeme u kojem nismo imali mogućnost gledati 76 epizoda najdraže serije u komadu.

Obitelj Soprano/The Sopranos

4. Možeš gledati Igru prijestolja u tramvaju

Nemoj se ljutiti što tramvaj kasni, radije pogledaj par epizoda i izbori se za svoje mjesto u tramvaju uz HBO On Demand u sklopu VIP NOW usluge.

Igra prijestolja/Game of Thrones

5. Možeš gledati Mad Men na faksu

Dosadno ti je na predavanju. Uz HBO On Demand u sklopu VIP NOW usluge, bingeaj mega popularnu seriju Med Men i educiraj se na najzabavniji mogući način.

Momci s Madisona/Mad Men

6. Možeš gledati filmove dok si na wc-u

Pretpostavili smo da ako si neko duže vrijeme na wc-u, uz VIP NOW moći ćeš pogledati i koji god film želiš.

127 sati/127 Hours

7. Možeš gledati Disneyjeve crtiće prije spavanja

Ležiš u krevetu, još ti se ne spava, ali ne želiš ustati iz kreveta jer bi to značilo da ćeš se potpuno razbuditi. Uz VIP NOW, na svom mobitelu izaberi i streamaj jedan od Disneyjevih crtića i uz najljepše bajke ušuškaj se u lagani san!

Čudovišta iz ormara/Monsters Inc.

Komentiraj

Komentara