7 serijskih stajlerica koje su obilježile devedesete

Budite upozoreni odmah na početku: ovo je članak za cure, žene, djevojke, i sve one koji se vole oblačiti kao serijske ikone iz devedesetih godina. Stil oblačenja ovih sedam serijskih stajlerica oduševljavao nas je devedesetih u raznim dobrim serijama. Da ih znamo dobro kopirati, mogli bi mirne duše i danas ovakve stvari nositi. Svi ostali ljudi koji također imaju oči, a na primjer ne žele se ovako oblačiti, mogu primijetiti koliko su ove curke zapravo imale velik utjecaj na stvaranje različitih stilova oblačenja koji s prisutni i danas.

>> Devedesete su bile godine: 10 sitcoma koji su nam obilježili djetinjstvo

7. Elena Tyler/Felicity

Sjećate se one epizode kada je Eleni dečko poklonio neku malu traku i ona nije znala treba li to nositi kao minicu ili traku za kosu? E pa, bila je traka za kosu koju je ona isfurala kao minicu. Felicity smo gledali od 1998. do 2002., originalno na kanalu The WB. Mlada djevojka Felicity odlazi na faks za dečkom u kojeg se zaljubila, samo kako bi mogla biti što bliže njemu.

5. i 6. Rayanne Graff i Angela Chase/I to mi je neki život (My so called life)

Problematična i buntovna Rayanne uvijek je bila besprijekorno ukrašena svim mogućim modnim dodacima i baš joj je dobro stajalo. Neprežaljena dramska serija I to mi je neki život (My So-Called Life) obilježila je odrastanje generacija u devedesetima, a 19 epizoda tinejdžerske drame nikad nije dobilo svoj nastavak, što je izazvalo more suza ondašnjih obožavatelj/ica koji su ostali bez odgovora na ultimativno pitanje tih godina: s kim je na kraju završila Angela? Ako vas zanima odgovor na to pitanje, bacite oko na ovaj članak:

>> I to mi je neki život: Kreatorica serije otkrila što se sve trebalo dogoditi u 2. sezoni

4. Kelly Kapowski/Zvono kao spas (Saved by the Bell)

Bila je san svih dječaka u školi, a sve djevojčice htjele su izgledati poput nje. Kelly Kapowski bila je it cura u popularnoj američkoj tinejđerskoj seriji Zvono kao spas (Saved by the Bell) koja se emitirala od 1989. do 1992., originalno na NBC-ju.

3. Phoebe Buffay/Prijatelji (Friends)

Iako pomalo klošarski, Phoebin šašavi stil oblačenja izdvajao ju je iz mase. Jednu od najpopularnijih komedija svih vremena, genijalne Prijatelje (Friends) gledali smo od 1994. godine u sveukupno 13 sezona.

>> Koliko dobro poznaješ Prijatelje? Pogodi o kojoj se sezoni radi na temelju Racheline frizure!

2. Audrey Horne/Twin Peaks

Zaboravit ćemo da je tinejdžerica i reći dvije stvari: ljepotica i femme fatale. Kontroverzna serija Twin Peaks prvi se puta emitirala davne 1990. godine, a nova sezona nedavno je završila s emitiranjem, i u njoj su glumili originalni glumci iz prve postave.

audrey1

1. Kelly/Beverl Hills 90210

Slatkica i najljepša djevojka iz devedesetih – Kelly Taylor. Originalnu postavu jedne od najpopularnijih tinejđerskih serija devedesetih činili su: Jason Priestly, Shannen Doherty, Jennie Garth, Ian Zieringm Tori Spelling, Brian Austin Green i Luke Perry. Beverly Hills emitirao je od 1990. do 2000. godine, u svekupno 296 epizoda, originalno na FOX-u.

>> 7 zaboravljenih serija koje smo obožavali

Komentiraj

Komentara