7 simpatičnih imaginarnih rock bendova iz serija

Glazba je jedna od najfascinantnijih i svakako jedna od najpopularnijih pojava među ljudima. Stoga ne čudi da neki od naših najdražih likova s malih ekrana rade glazbu i formiraju bendove u cilju liječenja duše od tuge i dosade. Iako ti bendovi obično nisu centar radnje, niti su krucijalni u bilo kojem pogledu, osvojili su naša srca svojim entuzijazmom i glazbenim izražajem. Donosimo vam našu top listu 7 simpatičnih imaginarnih rock bendova iz serija!

7. DRIVE SHAFT – IZGUBLJENI/LOST

Drive Shaft je rock band Charlieja Pacea i njegovog starijeg brata Liama. Bend je postigao inernacionalnu slavu nakon svog prvog (i jedinog) hita “You All Everybody”, koja se našla na njihovom prvom albumu. Nakon toga izdali su još jedan album – “Oil Change”, koji nije bio toliko uspješan. Najveći hit – You All Everybody!

>> Lost, bezvremenski televizijski fenomen, dolazi na Pickbox

6. MOUSE RAT – PARKS AND RECREATION

Rock bend Andyja Dwyera poznat pod različitim imenima, među kojima se ustalilo ime Mouse Rat, jedan je od najboljih izmišljenih bendova u povijesti televizije. Andy je opisao stil glazbe kao miks između Matchbox Twenty i The Fray. Ostala imena za bend uključuju: Scarecrow Boat, Malice in Chains, Punch Face Champion, Flames for Flames, The Andy Andy Andys, Andy and the D-Bags, Crackfinger, Department of Homeland Obscurity…) Najveći hit – The Pit!

5. ELECTRIC DREAM MACHINE – IT’S ALWAYS SUNNY IN PHILADELPHIA/UVIJEK JE SUNČANO U PHILADEPHIJI

Dennis i Charlie formiraju bend Electric Dream Machine kao odgovor na to što su izbačeni iz Francovog i Macovog benda Chemical Toilet. Stilski, prate estetiku Davida Bowieja jer je to Dennisova želja. Najveći hit Dayman!

4. FROZEN EMBRYOS – MY SO CALLED LIFE/I TO MI JE NEKI ŽIVOT

Frozen Embryos je bend kojeg je osnovao Tino s Jordanom Catalanom (jako mladi Jared Leto) u jednoj od najpoznatijih grunge teen serija devedesetih. Nakon što Tino napusti bend, Jordan se pita je li u redu da nastave koristiti ime Frozen Embryos. Kasnije promijene ime u Residue. Najveći hit – I Wanna Be Sedated – Ramones cover

3. DINGOES ATE MY BABY – BUFFY THE VAMPIRE SLAYER/BUFFY, UBOJICA VAMPIRA

Dingoes Ate My Baby je amaterski rock bend koji je često imao svirke u The Bronzeu, popularnom noćnom klubu u Sunnydaleu koji je mjesto raznih događaja u seriji. Osim u The Bronzeu, bend spominje kako su svirali u The Shelter Clubu, imali su koncert u Los Angelesu, a svirali su i na Buffynom kućnom partyju. Najveći hit Shadows!

2. MISSION CONTROL – FREAKS AND GEEKS

Freak Nick (Jason Segel) i njegovi prijatelji imaju rock bend Mission Control, iako su nesigurni oko samog imena i također se igraju s imenom Creation. Nick svira bubnjeve i vježba za audiciju benda Dimension. No njegovo bubnjanje nije baš na razini i ne uspije proći. Ipak, za njim ostaje Mission Control i njihove obrade rock hitova. Najveći hit – Sunshine of Your Love – cover!

1. DYLAN – MODERN FAMILY/MODERNA OBITELJ

In the Moonlight (Do me)  pjesma je koju je Dylan napisao i izvodio sa svojim bendom. Pjesmu je napisao za Haley, a snimio je spot u kojem oboje glume. Pjesmu je prvi put izveo pred Halyenim roditeljima kako bi ih uvjerio da je u redu da Haley i on budu zajedno, a Claire i Phil bili su oduševljeni kada je strastveno zapjevao “I just wanna do you”. Najveći hit (i jedini?) In the Moonlight (Do me)!

Komentiraj

Komentara