Kuća od karata/Netflix

7 smrti iz serija koje nismo prežalili

U današnje vrijeme, producenti serija često se znaju igrati s našim osjećajima i ubijati likove koje volimo. Nekad se s time nosimo bolje, no neke smrti baš ne možemo prežaliti. Donosimo vam listu sedam smrti iz popularnih serija na koje ni najmanje nismo bili pripremljeni.

7. George O’Malley

George O’Malley lik je iz popularne dramske serije Uvod u anatomiju (Grey’s Anatomy). Shvatili smo da je glumac T.R. Knight sam izrazio želju da ode iz serije, ali nismo očekivali da će otići na tako brutalan način. RIP George.

ABC

6. Jen Lindley

Dvadesetpetogodišnja Jen Lindley (koju glumi Michelle Williams) iz popularne teen serije Dawson’s creek naglo umre od srčane bolesti i iza sebe ostavi kćerku Amy. Iznenadna smrt, i to u zadnjoj epizodi. Ipak, kad je ove godine pričala o tome kako nema ništa protiv revivala serije, rekla je kako bi se mogla vratiti kao duh.

>> Dawson’s Creek revival: Michelle Williams podržava ideju, Katie Holmes je totalno protiv

jen
The WB

5. Zoe Barnes

Pravilo je da se s opasnim tipovima nikada ne treba nalaziti pored tračnica, a Zoe Barnes iz popularne serije Kuća od karata (House of Cards), upravo je to učinila. Pametna i snalažljiva novinarka ipak je bila malo manje pametna od Franka Underwooda, kojeg tumači briljantni Kewvin Spacey.

Netflix

4. Hank Schrader

Hank Schrader znao je ponekad udariti čovjeka iz čiste provale bijesa, ali generalno je bio ispravan tip za kojeg smo navijali u popularnoj seriji Na putu prema dolje (Breaking Bad). Tijekom pet sezona serije pomaknute serije o dilerima, na ovaj ili onaj način svjedočili smo ukupno 250 smrti.

>> 9 stvari koje (vjerojatno) niste znali o seriji Breaking Bad

AMC

3. Charlie Pace

Požrtvovna smrt Charlieja Pacea u dramskoj seriji Izgubljeni (Lost) bila je tužna, ali barem je imala viši cilj. Svejedno nas je udarilo iz vedra neba. Ipak, ako ne razumijete kraj serije i mislite da je mnogo toga ostalo nedorečeno, niste jedini:

>> Ni Josh Holloway ne razumije kraj Losta

ABC

2. Nate Fisher

Radnja mračne dramske serije Dva metra pod zemljom (Six Feet Under) se vrti oko smrti i svaka epizoda počinje nečijom smrću. Iako je obitelj Fisher navikla na mrtvace i pogrebe (ipak vode pogrebno poduzeće), na ovu smrt ih ništa nije pripremilo. A nije bogme ni nas.

>> 8 kul likova u serijama koje obožavamo, iz nekog razloga

HBO

1. Ned Stark 

Ned Stark neprežaljeni je lik jedne od najpopulanijih serija današnjice – Igre prijestolja (Game of Thrones). Dobar otac, hrabar ratnik, zaštitnik sjevera, dobričina. Koštalo ga je poštenje, a mi smo vidjeli da je ova smrt tek prva od mnogih koje će nas šokirati i da Lannisterima nipošto ne treba vjerovati.

>> Game Of Thrones: Kako bi Westeros izgledao u 21. stoljeću? (VIDEO)

ned stark

Komentiraj

Komentara