7 zaboravljenih serija koje smo obožavali

U njima smo znali uživati mjesecima (a nekad i godinama), a sada smo ih gotovo u potpunosti zaboravili. Donosimo vam listu naših sedam omiljenih zaboravljenih serija kojih smo se uspjeli prisjetiti raznima tehnikama meditacije i dozivanja prošlosti. Također, sve bismo ove serije vrlo rado voljeli vidjeti opet (iz nostalgičnih razloga).

7. Tko živ tko mrtav/Dead like me

Tinejdžerica Georgia “Geroge” lass (Elen Muth) umre tako što je na ulici ubije daska wc školjke iz svemirske postaje i nakon smrti postane kosac koji skuplja mrtve duše. Originalno, morbidno, a jako često i simpatično. Zaboravljena serija Tko živ tko mrtav (Dead like me) imala je samo dvije sezone, a originalno se emitirala od 2003. do 2004 godine.

dead like me

6. Cure u trendu/ Popular

Mary Cherry je bila psihopat, a ostatak srednjoškolske ekipe uglavnom se dijelio na bogate i zločeste i skromne i dobre učenike. Serija koja je nažalost potrajala samo 2 sezone, ali koju smo željno iščekivali svake nedjelje oko 5 popodne. Zaboravljena serija Cure u trendu (Popular) originalno se emitirala od 1999. do 2001. godine.

sam

5. I to mi je neki život/ My so called life

Prošlo je dvadeset godina, a mi Jareda Leta i dalje priznajmo samo kao Jordana Catalana. Dramska serija I to mi je neki život (My So-Called Life) obilježila je odrastanje generacija u devedesetima, a 19 epizoda tinejdžerske drame nikad nije dobilo svoj nastavak. Ako vas zanima što se dogodilo sa našim omiljenim zaboravljenim likovima, bacite oko na ovaj članak:

>> I to mi je neki život: Kreatorica serije otkrila što se sve trebalo dogoditi u 2. sezoni

jordan

4. Everwood

Šarmantan planinski gradić, lijepa Emily Van Camp, puno velikih životnih odluka, romantike i dobre stare patetike. Američka ramska serija Everwood emitirala se od 2002. do 2006. godine, u sveukupno četiri sezone.

everwood

3. Roswell

Max i Isabel Evans i Michael Guerin hibridi su između Zemljaka i vanzemaljaca koji su na zemlju došli na specijalnu misiju. Kada Max spasi Liz nakon fatalne pucnjave, oni zauvijek postanu povezani. Ova zaboravljena tinejđerska serija o izvanzemaljcima emitirala se od 1999. do 2002. godine, u sveukupno tri sezone.

roswell

2. Felicity

Nesigurna studentica Felicity nikako se nije mogla odlučiti između Bena i Noela, a najviše simpatija donosila joj je njezina gusta, kovrčava kosa. Felicity smo gledali od 1998. do 2002., originalno na kanalu The WB. Priča započinje tako da mlada Felicity odlazi na faks za dečkom u kojeg se zaljubila, samo kako bi mogla biti što bliže njemu.

felicity

1. Pleme/The Tribe

Čudno našminkani tinejdžeri jedini su ljudi na planeti, žive u nekakvim rupama, stvaraju svoje klanove i lagano stradavaju od čudnih virusa. Ni u to vrijeme, a ni danas, na televiziji se nije pojavila slična serija. Davno zaboravljena tinejđerska serija Pleme (The Tribe) originalno se emitirala od 1999. do 2003. godine, a na ovoj listi zaslužuje prvo mjesto!

>> Devedesete su bile godine: 10 sitcoma koji su nam obilježili djetinjstvo

tribe

Komentiraj

Komentara