8 dana Stevena Spielberga na TV1000

TV1000 od ponedjeljka 11. ožujka 21:00 slavi legendarnog redatelja i producenta Stevena Spielberga, prikazujući vam njegove poznate filmove tijekom osam dana u ožujku. Gledat ćete filmove: E.T., Jurski park (Jurrasic Park), Jurski park: Izgubljeni svijet (Jurrasic Park: Lost World), Povratak u budućnost (Back to the Future), Povratak u budućnost II (Back to the Future 2), Avanture Tintina: Tajna Jednoroga (The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn), Ralje (Jaws) i Bliski susreti treće vrste (Close Encounters of the Third Kind).

>> Gospođa Wilson: Epic Drama prikazuje sve epizode za Međunarodni dan žena

Ralje ( Jaws) – Ponedjeljak, 11. ožujka u 21h

Žanr: Avantura/ drama/ triler

Redatelj: Steven Spielberg

Glumci: Robert Shaw, Roy Scheider, Richard Dreyfuss, Lorraine Gary, Murray Hamilton

Kada velika bijela psina počne napadati ljude na plažama Nove Engleske, šef policije, stručnjak za morske pse i ribar krenu u opasan lov na tu zvijer. Temeljen na bestseleru Petera Benchleyja i nominiran za četiri Oscara, uključujući i nominaciju za najbolji film, ovaj je klasik milijune kupača istjerao iz mora.

Avanture Tintina: Tajna jednoroga (The Adventures of Tintin: The Secret of the Unicorn) – Ponedjeljak, 18. ožujka u 21h

Žanr: Animirani/ akcija/ avantura

Redatelj: Steven Spielberg

Glumci: Jamie Bell, Andy Serkis, Daniel Craig, Nick Frost, Simon Pegg

Jednog dana mladi novinar Tintin, u pratnji svog vjernog psa Snowyja, na otvorenoj tržnici kupi maketu starog broda zvanog ‘Jednorog’. Sumnjivi lik po imenu Sakharine i Amerikanac po imenu Barnaby žele maketu otkupiti od Tintina, no on im je ne želi prodati. Mladi novinar otkriva da brod sadržava trag o skrivenom blagu, no prije nego što krene u potragu za njim, Tintina otmu i predaju u ruke pijanom kapetanu Haddocku…

E. T . 

Žanr: Pustolovina/ akcija/ avantura

Redatelj: Steven Spielberg

Glumci: Henry Thomas, Drew Barrymore, Peter Coyote, Dee Wallace, Robert MacNaughton

Pustolovna obiteljska fantazija E.T. (E.T. the Extra-Terrestrial) iz 1982. godine nezaboravna je priča o izgubljenom izvanzemaljcu i desetogodišnjem dječaku koji mu pomaže da pronađe put kući. Sada u novom, digitalnom izdanju, uz bezvremenske poruke o povjerenju, hrabrosti i snažnom prijateljstvu, ova će prekrasna priča zacijelo ponovno oduševiti gledatelje svih dobnih skupina.

Komentiraj

Komentara