Seinfeld/NBC

8 glumaca koji su se pojavili u Seinfeldu, a vi ih tada niste znali

Jerry Seinfeld, Jason Alexander aka George Costanza, Julia Louis-Dreyfus aka Elaine Benes i  Michael Richards kao Kramer nisu bili jedini glumci kojima se posrećilo glumiti u seriji o Ničemu, jednom od najpopularniji sitcoma ikada snimljenih: kultnom Seinfeldu. Ovih osam glumaca pojavili su se u Seinfeldu koji im je otvorio vrata za razne druge holivudske prilike, a vi ih (vjerojatno) tada uopće niste znali!

>> 5 najcitiranijih citata iz Seinfelda

1. Lisa Edelstein

Američka glumica Lisa Edelstein u Seinfeldu se pojavljuje u dvije epizode. Edelstein je glumila Georgeovu curu Karen, no Karen vrlo brzo prekine s njim jer se George previše zabrinjavao oko toga što ga Jerryjeva cura ne voli. Nakon Seinfelda, Edelstein se sigurno sjećate kao ravnateljice bolnice Lise Cuddy u kojoj radi dr. House.

Seinfeld/NBC

2. Kristin Davies

Američka glumica Kristen Davies u Seinfeldu je bila Jerryjeva cura jedno vrlo kratko vrijeme. Zašto samo tako kratko? Pa, zbog toga što Jerry nije mogao preći preko jedne sitnice: ne znajući, prala je zube s četkicom koja je slučajno upala u wc. Nakon Seinfelda, Kristin Davies proslavila se ulogom Charlotte u popularnoj seriji Seks i grad (Sex And The City).

Seinfeld/NBC

3. Courteney Cox Arquette

Američka glumica Courtney Cox Arquette također  je glumila Jerryjevu curu, te su se njih dvoje pravili da su oženjeni kako bi dobili popust u kemijskoj čistionici. Nakon Seinfelda, Courtney je završila u Prijateljima (Friends) koji su krenuli na malim ekranima iste godine kad je gostovala u Seinfeldu. Uloga prijateljice Monice donijela joj je svjetsku slavu.

Seinfeld/NBC

4. Teri Hatcher

1993. godine, Teri Hatcher bila je toliko zgodna da se Jerry Seinfeld morao pitati jesu li neki dijelovi njenog tijela umjetni. Onda je saznao odgovor na to pitanje. (bacite oko na gif ispod) Ubrzo nakon Seinfelda, Teri Hatcher je dobila ulogu u popularnom filmu o Supermanu Lois & Clarke, a zatim i u dramskoj seriji Očajne kućanice (Desperate Housewives).

Seinfeld/NBC

5. Megan Mullally

Američka glumica Megan Mullally u Seinfeldu je glumila Georgeovu curu. Naravno, vrlo su brzo prekinuli jer, budimo realni, tko bi mogao biti dugo vremena s Georgeom Costanzom? Nakon Seinfelda, Megan Mullally se proslavila ulogom bogate razmažene manipulativne luđakinje Karen Walker u popularnom sitcomu Will i Grace (Will and Grace) koji se uskoro vraća na naše ekrane.

>> Will i Grace: Novi promo potvrđuje da Jack koristi gay verziju Tindera

Seinfeld/NBC
 6. Lauren Graham

Američka glumica Lauren Graham bila je još jedna cura Jerryja Seinfelda.  Stvari nisu krenule dobrim smjerom i dosta su se zakomplicirale kad je Jerry pretukao njezinu pomajku. Nakon Seinfelda, Graham je dobila ulogu u dramskoj seriji Gilmorice (The Gilmore Girls), u kojoj je glunila mamu Lorelai Gilmore. Graham će glumiti i u novoj sezoni sitcoma Bez oduševljenja, molim (Curb your Enthusiasm).

>> Lauren Graham kao Anti-Lorelai Gilmore u Curb Your Enthusiasm

Seinfeld/NBC

 7. Marcia Cross

Američka glumica Marcia Cross u Seinfeld je glumila je još jednu Jerryjevu curu. Cross je glumila dermatologinju Saru Sidarides,  koja je tvrdila da je njezina karijera vrlo važna i da ona “spašava živote”. Jerry je, naravno, mislio kako je to totalno pretjerivanje, zbog čega ga njegova cura ubrzo ostavi. Cross je dobila ulogu u Očajnim kućanicama (Desperate Housewives) nekoliko godina poslije Seinfelda.

Seinfeld/NBC

>> Legenda po Seinfeldu: Kako je nastao Soup Nazi

8. Bryan Cranston

Bryan Cranston u Seinfeldu je glumio Tima Whatleyja, Jerryjevog zubara koji je u sali za čekanje imao Penthouse časopise. Također, Whatley se preobratio na židovstvo zbog šala. Nakon Seinfelda, Cranston je glumio oca troje djece u popularnom sitcomu Malcolmu u sredini (Malcolm in the Middle), a nakon toga dobio je ulogu života zbog kojeg ga i danas volimo gledati kao Heisenberga, ulogu u jednoj od najopopularniji serija današnjice – Na putu prema dolje (Breaking Bad).

Seinfeld/NBC

Komentiraj

Komentara