Pravi detektiv/HBO

8 glumaca za koje ne biste rekli da su vegani

Biti vegan danas je sve veći trend. Neki su po pitanju životinja vrlo osjetljivi, neki ne jedu meso jer im to ne paše, neki su vegani od djetinjstva a neki i sudjeluju u kampanjama za prava životinja. Ovih osam zgodnih glumaca prigrlili su veganstvo, a u našoj listi, naveli smo i njihove razloge za veganskom prehranom.

8. Tobey Maguire (Spiderman)

“Nikad mi to nije bilo teško. Nikad nisam imao želju jesti meso. Štoviše, kad sam bio dijete, baš mi je bilo teško jesti meso.”

tobey

7. Samuel L. Jackson (Osvetnici/The Avengers)

“To je nova veganska dijeta. Samo pokušavam živjeti vječno.”

>> 10 tužnih filmova na koje i muškarci smiju plakati

Iron Man 2 movie image

6. Russell Brand

“Nemoj jesti životinje, to je ružno!”

russell

5. Casey Affleck (Out Of The Furnace)

“Kad me ljudi pitaju zašto ne jedem meso, ja im kažem da je to nezdravo i da je to produkt nasilja i nehumane industrije.”

>> 7 zabranjenih filmova koji su šokirali svijet

SMH SPECTRUM APRIL 19 - Casey Affleck Photo Credit: Nigel Parry

4. Woody Harrelson (True Detective)

“Prije sam jeo burgere i steakove, a poslije bi mi samo bilo loše, morao sam prestati s tim. Prvi su bili mliječni proizvodi. Imao sam 24 godine i tonu akni i prišteva. Upoznao sam neku curu u busu koja mi je rekla da prestanem jesti mliječne proizvode i da će mi sve to nestati za 3 dana. I bila je u pravu.”

woody

3. Jared Leto (Dallas Buyer’s Club)

“Dosta sam zdrav a mislim da to pomaže. Vegan sam već jako dugo. 20 punih godina jedem vegatarijansku ili vegansku kuhinju. To mi sigurno pomaže.”

jared

2. Peter Dinklage (Igra prijestolja/Game of Thrones)

“Odlučio sam postati vegetarijanac kad sam bio tinejdžer. Tad sam to odlučio zbog ljubavi prema životinjama, no i zbog jedne cure. Naravno. Nastavio sam tako zbog velikog poštovanja prema životinjama. Bilo kakav oblik nasilja nad životinjama mi je uznemirujuć.”

>> 7 niskobudžetnih filmova koji su šokirali svijet

peter

1. Joaquin Phoenix (Her)

“Vegan sam od 3. godine i borim se za prava životinja. Dio mog aktivizma sastoji se od toga da kažem ljudima da postoji alternativa.”

joaquin

Komentiraj

Komentara