Igra prijestolja/HBO

8 glumačkih parova koji su se zaljubili na setu serije

Ljubav se može lako roditi ako s nekim zajedno glumite, pogotovo ako vam je taj netko otprije privlačan. Zato nije čudno što glumci i glumice često završavaju u ljubavnim vezama. Neki su od njih glumili ljubavne parove, no neki su tumačili sasvim drugačije uloge, i svejedno se zaljubili. Donosimo vam listu sedam glumačkih parova koji su se zaljubili na setu serije u kojoj su glumili.

8. Ashton Kutcher i Mila Kunis

Ashton Kutcher i Mila Kunis upoznali su se na setu popularnog američkog sitcoma Lude sedamdesete (That 70’s Show), u kojem glume zaljubljeni par Jackie i Kelsa. Danas su u sretnom braku tri godine, te imaju dvoje djece.

That 70’s Show

7. Chris Pratt i Emily Vancamp

Chris Pratt i Emily Vancamp upoznali su se na setu dramske serije Everwood 2002. godine. Iako su glumili brata i sestru, započeli su vezu koju su prekinuli 2007. godine. Chris je danas oženjen glumicom Annom Faris, a Emily je zaručena za kolegu iz serije Osveta (Revenge), Josha Bowmana.

Everwood

6. David Tennant i Georgia Moffett (Doctor Who)

David Tennat koji tumači dr. Whoa, pronašao je ljubav svog života na setu kultne serije Dr. Who. Zaljubio se u Georgiju Moffett, koja je tumačila lik njegove klonirane kćeri. Malo poremećeno, da. Ipak, oženili su se 2011. godine i imaju troje djece, Olive, Wilfreda i Doris.

Dr. Who

5. Dominic Monaghan i  Evangeline Lilly

Dominic Monaghan i  Evangeline Lilly upoznali su se na setu dramske hit serije Izgubljeni (Lost) 2004. godine. Iako u seriji nisu bili u vezi, Dominic i Evangeline, koji su tumačili likove Charlieja i Kate, vrlo su brzo nakon početka snimanja ušli u vezu, i bili su zajedno oko tri godine. Prekinuli su baš u vrijeme kad je Dominic napustio seriju. Vrlo brzo nakon toga, Evangeline je ušla u vezu s asistentom produkcije Normanom Kalijem, s kojim je dobila sina 2011. godine. Lost je upravo stigao na domaći streaming servis Pickbox, pa ovu kultnu seriju možete bingeati odmah sad!

Lost

>> Lost, bezvremenski televizijski fenomen, dolazi na Pickbox

4. Kit Harrington i Rose Leslie

Kit Harington, koji glumi Jona Snowa i Rose Leslie, koja glumi Ygritte, upoznali su se na setu popularne američke serije Igra prijestolja (Game of Thrones). Iako su svoju vezu držali tajnom, Kit i Rose započeli su ljubavnu vezu vrlo brzo nakon što se Rose priključila glumačkoj postavi serije.

Game of Thrones

3. Katie Holmes i Joshua Jackson

Katie Holmes i Joshua Jackson upoznali su se na setu dramske teen serije Dawsons’s Creek, i ušli su u vezu i prije nego što su se njihovi likovi, Joey i Pacey, spetljali u seriji. Bili su u vezi tijekom nekoliko prvih sezona serije. U intervjuu za People davne 1998. godine, Katie je rekla kako joj je Joshua Jackson zapravo bio prva ljubav.

Dawsons’s Creek

2. Anna Paquin i Stephen Moyer

Anna Paquin i Stephen Meyer ušli su u vezu vrlo brzo, odmah nakon što su snimili pilot za vampirsku seriju Okus krvi (True Blood), što je bilo godinu dana prije nego što je pilot uopće emitiran. Sooki i Bill tri su se godine poslije oženili, i imaju dvoje djece, blizance Charlieja i Poppyja.

True Blood

1. Kaley Cuoco i Johnny Galecki

Kaley Cuoco i Johnny Galecki upoznali su se na setu popularne američke serije Teorija velikog praska (The Big Bang Theory). Bili su u vezi dvije godine, a svoju su vezu držali tajnom. Nakon što su prekinuli, njihovi likovi u seriji, Leonard i Penny su se oženili, a njih su dvoje ostali dobri prijatelji.

The Big Bang Theory

>> Teorija velikog praska: Serija završava jer se Jim Parsons ne želi vratiti?

Komentiraj

Komentara