8 kul likova iz serija koji nose ime Michael

Iako je ime Michael stvarno često ime, shvatili smo da se zapravo naši mnogi najdraži likovi zovu Michael. Stoga smo odlučili napraviti top listu osam potpuno različitih, ali jako kul Michaela. Baci oko na listu i pogledaj koji ti je najdraži Michael.

8. Michael Scott -U uredu/The Office

Jedan od najnenormalnijih Michaelova, Michael Scott glavni je protagonist u jednom uredu. Dobar je u prodaji, no to je ujedno i jedina stvar u kojoj je dobar. Jim Halpert, njegov kolega iz ureda, jednom je prilikom napravio grafikon o tome kako Michael provodi vrijeme u uredu: 80% odvraća pažnju drugima, 19% odugovlači te 1% kritički razmišlja.

the office

7. Michael Bluth – Prikraćeni/Arrested Development

Michael je “najnormalniji” član obitelji Bluth i često je izvor stabilnosti u obitelji. On je odgovoran, radišan i požrtvovan, no to ga često toliko frustrira pa stalno prijeti da će napustiti obitelj. Najviše mu je stalo do sina Georgea Michaela (da, još jedan Michael) što ne zna baš dobro pokazati jer je posesivan i autoritativan.

arrested development

6. Mike Delfino – Očajne kućanice/Desperate Housewives

Prijateljski nastrojen vodoinstalater Mike Delfino doseli se u Wisteria Lane sa skrivenim namjerama. Intrige poput ljubovanja. zatvora, droge, dilanja, prometne nesreće zbog koje završi u komi nisu ništa u usporedbi s njegovim golim torzom.

očajne kućanice

5. Michael Mancini – Melrose Place

Michael Mancini lik je čije se face sigurno sjećate iz devedesetih. Doktor iz Melrose Placea koji je na početku serije bio odan i dobar muž kasnije se pretvorio u nešto potpuno drugo.

melrose place

4. Michael – Nikita

Michael iz Nikite vjerojatno je najpoznatiji šaptač, ali ne konjima nego općenito. To mu, uz divan pogled, daje mističnost kojom je oborio Nikitu, a vjerojatno i sve gledateljice. Barem dok nisu prestale ići u srednju školu.

nikita

3. Michael Guerin – Roswell

Buntovni izvanzemaljac Michael živi u Roswellu s još dvoje izvanzemaljaca, Maxom i Isabel. Od izvanzemaljske trojke Michael je najemocionalniji. Zbog toga često naglo djeluje pa ne zna dobro kontrolirati svoje super-moći. To, naravno, cijelu ekipu dovodi u razne probleme.

roswell

2. Michael Kelso – Lude sedamdesete/That 70s Show

Michael Christopher Kelso kojeg prijatelji najčešće zovu samo Kelso jedan je od posebnijih Michaela. Kroz cijelu seriju, Kelso je na bezbroj mogućih i nemogućih načina pokazao koliko je glup, a cilj mu je dobro proći u životu na temelju lijepog izgleda.

lude sedamdesete

>> Michael Scott: 8 najboljih ispada najgoreg šefa

1. Michael Scofield – Zakon braće/Prison Break

Iznimno pametan, samozatajan i odlučan u planu da spasi svog brata Lincolna iz zatvora, Michael preko cijelog tijela istetovirao je nacrt zatvora za bijeg. Kakav ludi Michael!

prison break

Komentiraj

Komentara