Moderna obitelj/ABC

8 kul likova u serijama koje obožavamo, iz nekog razloga

Oni su osebujni, duhoviti, ekstrovertirani, dragi, ludi i šašavi, a zbog njih serije nisu dosadne i izlizane. Serije u kojima se pojavljuju likovi koji  se nalaze ispred vas, ne bi bile ono što jesu da su ovi likovi imalo drugačiji! Donosimo vam listu deset kul likova u serijama koje obožavamo, iz nekog razloga.

8. Tobias Funke – Prikraćeni/Arrested Development

Tobias Funke lik je bez kojega popularna humoristična serijA Prikraćeni (Arrested Development) ne bi bila ista. Nitko ne bi bio plav. Nitko ne bi sam sebe poplavio. Peta sezona kultne komedije Prikraćeni (Arrested Development) (konačno) je na putu prema Netflixu!

>> Arrested Development: Jason Bateman fotkom najavio sezonu 5

Fox

7. Jack McFarland – Will i Grace/Will And Grace

Za Jacka McFarlanda ne treba nikakav poseban opis. Histerični manijak koji nam je prirastao srcu, i najbolji lik u popularnom sitcomu Will i Grace (Will And Grace). Nadolazeća moderna verzija ovog poznatog sitcoma već je obnovljena za drugu sezonu od 13 epizoda, nakon što je prva, koja krenula  28. rujna na NBC-ju, dobila dodatne četiri epizode (ukupno će ih biti 16). Što reći, osim:

NBC

6. Stanford – Seks i grad/Sex And The City

Stanford je jedini iskreni lik u cijeloj popularnoj američkoj dramskoj seriji Sex i grad (Sex And The City). I najbolje se oblači od svih žena u cijeloj seriji. Također,  ako vas zanima naše mišljenje o seriji Sex i grad, bacite oko i na listu 6 pozitivaca u serijama koji su zapravo kreteni, na kojoj se nalazi Carrie Bradshaw:

>> 6 pozitivaca iz serija koji su zapravo kreteni

HBO

5. Javier – Felicity

Javier je Felicityn i Benov šef, smiješni Španjolac koji u ekipu uđe preko Felicity. Dramsku seriju Felicity gledali smo od 1998. do 2002. godine, a originalno se prikazivala na kanalu The WB. Priča započinje tako da mlada Felicity odlazi na faks za dečkom u kojeg se zaljubila, samo kako bi mogla biti što bliže njemu. Ako se sjećate Felicity, bacite oko i na ovu listu:

>> 7 zaboravljenih serija koje smo obožavali

THE WB

4. Felix – Siročad/Orphan Black

Uvijek je super vidjeti scene s gunđavim i sarkastičnim Felixom, Sarinim bratom koji je jedini lik u SF seriji Siročad (Orphan Black) koji nije klon. BBC-jeva serija Orphan Black osvojila je publiku još davne 2013. godine, kada je već u prvoj epizodi postavljeno poprilično intrigantno pitanje: što biste učinili kada biste susreli nekoga tko izgleda kao vaša identična kopija? A prije nego uopće shvatite što se događa, taj netko tko izgleda kao vi se pred vama ubije na poprilično brutalan način? Uzbudljivo.

BBC

3. Ricky – I to mi je neki život/My So Called Life

Najbolja teen serija devedesetih donijela nam je Rickyja i njegove crno našminkane oči. I njegove izvrsne plesne pokrete. Dramska serija I to mi je neki život (My So-Called Life) obilježila je odrastanje generacija u devedesetima, a 19 epizoda tinejdžerske drame nikad nije dobilo svoj nastavak. Ako vas zanima što se dogodilo sa našim omiljenim zaboravljenim likovima, bacite oko na ovaj članak:

>> I to mi je neki život: Kreatorica serije otkrila što se sve trebalo dogoditi u 2. sezoni

ABC

2. David Fisher – Dva metra pod zemljom/Six Feet Under

David Fisher jedan je od stabilnijih likova u poremećenoj dramskoj seriji Dva metra pod zemljom (Six Feet Under), u kojoj pratimo obitelj koja u svojoj kući vodi i pogrebno poduzeće. Radnja se vrti oko smrti i svaka epizoda počinje nečijom smrću. Autorica serije je Jill Soloway, koja je stvorila i seriju Transparentno (Transparent).

>> Dva metra pod zemljom vs. Transparentno

HBO

1. Cam i Mitch – Moderna Obitelj/Modern Family

Najluđi par popularne humoristične serije Moderna obitelj (Modern Family), Cam i Mitch, zajedno zauzimaju prvo mjesto na ovoj listi!. Emmyjem nagrađena humoristična serija potvrđena je za devetu i desetu sezonu, a popratna lijepa vijest jest da će svih 10 glavnih glumaca dobiti povišice za nove angažmane.

ABC

Komentiraj

Komentara