8 najkrvavijih serija današnjice

Horor elementi ključan su dio svake serije i svakog filma današnjice. Čak i u najpopularnijim američkim komedijama više nije strano vidjeti neku scenu nasilja ili smrti. Zombiji, vampiri, vukodlaci i ostala čudnovata stvorenja sastavni su dio svijeta serija i filmova, a danas su oni glavni likovi i imaju vlastite serije i filmove. Sve se više rade serije koje se ne boje vizualno prikazati krvave scene, a publika na to ima različite reakcije. Ovo je naš izbor osam najkravijih serija današnjice.

>> 8 horor serija za što bolju nesanicu

8. Spartak: Rat prokletih/Spartacus: Blood and Sand

Osmo mjesto na ovoj najkravijoj listi pripada seriji Spartak: Rat prokletih/Spartacus: Blood and Sand, koja se originalno prikazivala od 2010. godine do 2013. godine. . Vizualizacija je slična onoj koju možemo vidjeti u filmu 300.

7. Kosti/Bones

Populara američka kriminalistička serija Kosti (Bones) ove je godine došla do svoga kraja, nakon 12 nevjerojatnih sezona. Da, krvave scene nisu rezervirane samo za horor serije.

bones

6. Okus krvi/True Blood

>> 8 glumačkih parova koji su se zaljubili na setu serije

Popularna HBO-ova uspješnica kus krvi (True Blood) koja tematizira živote vampira i vukodlaka, originalno se emitirala od 2008. godine do 2014. godine. Dosta krvava, a zapravo drama!


true blood

5. Američka horor priča/American Horror Story (2011. – )

Ono na što ova serija igra su nakaradni likovi iz vaših najgorih noćnih mora smješteni na jeziva mjesta kakva se redovito spominju u pričama za plašenje male djece. A i odraslih. Američka horor priča/American Horror Story originalno se emitira od 2011. godine.

ahs

4. Dexter (2006. – 2013.)

Najpopularnija serija o serijskom ubojici današnjice, Dexter, originalno se emitirala od 2006. do 2013. godine. Dexter Morgan osebujna je i kompleksna ličnost čiji se život zahvaljujući nizu faktora malo oteo kontroli.

>> 7 životnih lekcija koje smo naučili od Dextera

dexter

3. Sinovi anarhije/Sons Of Anarchy

U sedam sezona Sinovi anarhije (Sons of Anarchy) izazvali su povelik broj kontroverzi, što samom radnjom punom nasilja, što “lajavim” istupima Kurta Suttera. Ono što im se ne može poreći je da su otišli po vlastitim pravilima, kao i da su nam u nasljedstvo ostavili Gemmu kao jedan od najintrigantnijih ženskih likova koji smo ikad imali priliku gledati na TV-u, te neke od najluđih scena u povijesti malog ekrana.

sons of anarchy

2. Živi mrtvaci/The Walking Dead

Svaki zombi u seriji Živi mrtvaci (The Walking Dead) je malo kostimografsko remek-djelo samo za sebe, svaki izgleda zbilja jezivo i zastrašujuće. O megapopularnosti ove serije govori i brojka od čak 17 milijuna gledatelja koji su upalili svoje televizore kako bi saznali koga je Negan ubio. Moramo li išta više reći o krvavosti Živih mrtvaca?

twd

1. Igra prijestolja/Game Of Thrones (2011. – )

Na prvom mjestu najkrvavije liste morala se pronaći fantastična Igra prijestolja (Game of Thrones). Serija za kojom je poludio cijeli svijet originalno se emitira od 2011. godine, a preostaje nam još pogledati najkrvavij seriju današnjice do kraja!

game-of-thrones

Komentiraj

Komentara