The X Files/Fox

8 nevjerojatnih tandema iz serija

Gotovo svaka serija u fokusu ima barem jedan ljubavni par i iako je napeto gledati kako se takvi odnosi razvijaju, ponekad su zabavniji odnosi koji su malo drugačiji. Donosimo vam jedanaest nevjerojatnih tandema iz serija.

8. Jack McFarland i Karen Walker (Will i Grace/Will And Grace)

Iako se pojavljuju u seriji koja se zove po “glavnom” tandemu, Willu i Grace, Jack i Karen zapravo su bolji duo. Znaju se zabavljati, ludi su i iako vole zajebavati sve oko sebe, međusobno si nikad ne spuštaju. Nadolazeća moderna verzija ovog poznatog sitcoma već je obnovljena za drugu sezonu od 13 epizoda, nakon što je prva, koja starta 28. rujna na NBC-ju, dobila dodatne četiri epizode (ukupno će ih biti 16).

>> Will i Grace: Novi promo potvrđuje da Jack koristi gay verziju Tindera

jack i karen
NBC

7. J. D. Dorian i Christopher Turk (Stažisti/Scrubs)

Mnoga slična prijateljstva mogla bi se opisati kao bromance, ali nijedano nije kao ono između J. D.-ja i Turka. It’s guy love, between two guys! Genijalni Stažisti (Scrubs) originalno su se emitirali od 2001. do 2010. godine, u sveukupno devet sezona i 182 epizode.

>> 8 serijskih prijateljstava koja su nas dirnula u dušu

jd and turk
NBC

6. Liz Lemon i Jack Donaghy (30 Rock)

Iako Jack Donaghy nije htio biti Lizin prijatelj jer se smatrao njenim mentorom, njihov odnos prerastao je u prijateljski iako Jack to nikad ne bi priznao. Ovaj genijalan duo zabavljao nas je u poznatom američkom sitcomu 30 Rock koji se originalno emitirao od 2006. do 2013. godine u sveukupno 138 epizoda i 7 sezona.

liz i jack
NBC

5. Buster Bluth i Lucille Bluth (Pikraćeni/Arrested Development)

Ako mislite da Lorelai i Rory imaju poseban odnos, kakav tek imaju Buster i Lucille! Prezaštitnički nastrojena mama i njezin 40-godišnji sin su urnebesni! Prikraćeni (Arrested Development) su se originalno počeli emitirati 2003. godine i imala je dosad četiri sezone, s tim da je četvrta prikazana na Netflixu gdje 2018. očekujemo i petu sezonu.

>> Munchies: 11 serija kojih se nećete moći zasititi

buster i lucille
Fox

4. Jerry Seinfeld i George Costanza (Seinfeld)

Duhoviti tandem Jerry Seinfeld i George Costanza uspjeli su od razgovora o Ničemu stvoriti jednu od najboljih serija svih vremena. Jerry Seinfeld je, zajedno s Larryjem Davidom osmislio i režirao ovu crno-humorističnu seriju, koja se originalno emitirala od 1989. do 1998. godine na NBC-ju, u sveukupno devet sezona. Ako ste zakleti fan Seinfelda, ove citate sigurno ste barem jednom koristili u svom životu:

>> 5 najcitiranijih citata iz Seinfelda

jerry i george
NBC

3. Walter White i Jesse Pinkman (Na putu prema dolje/Breaking Bad)

Čudan tandem nastao je kad se Jesse priključio svom umirućem profesoru Walteru u dilanju droge. Nisu se pretjerano simpatizirali, ali jedan bez drugoga nisu mogli. 2013. godine serija Na putu prema dolje ušla je u Guinnessovu knjigu rekorda kao kritičarski najbolje ocijenjena serija svih vremena. U sveukupno pet sezona, ova akcijska kriminalistička narko serija uspjela je od nas napraviti bingere prve klase.

>> 9 stvari koje (vjerojatno) niste znali o seriji Breaking Bad

walter i jesse
AMC

2. Troy Barnes i Abed Nabir (Community)

Jedan od najsimpatičnijih tandema čine ova dva prijatelja koji, osim što sve ostalo dijele, imaju zajedničku nepostojeću emisiju Troy and Abed In the mooorning! Community je dostigao status kultne serije zbog svog meta-humora i referenci na popularnu kulturu. Klub otpisanih (Community) originalno se emitirao od 2009. do 2015. godine, a tvorac serije je Dan Harmon.

troy and abed
NBC

1. Fox Mulder i Dana Scully (Dosjei X/The X Files)

Njihov (najčešće) platonski prijateljski odnos protkan je povjerenjem u svijetu u kojem moraš biti skeptik! Fox je naručio 10 novih epizoda ove kultne serije, a u novim epizodama gledat ćemo nove zgode FBI agenata Foxa Muldera i Dane Scully koje utjelovljuju svima dobro poznati  glumci David Duchovny i Gillian Anderson.

>> The X Files se vraćaju! Naručeno 10 novih epizoda

fox i dana
Fox

Komentiraj

Komentara