8 Pokemona čiji su životi najveća depresija

Možemo se složiti da su Pokemoni predobri. Biti Pokemon trener san je mnogih zaigranih duša, a život Pokemon trenera sa sobom donosi razne blagodati. No kako je to biti Pokemon? Možda ne baš toliko dobro. Kao prvo, moraju napasti bilo koga tko prođe pored njih u visokoj travi, a ako ih uloviš, žive u Poke lopti i bore se za tebe. Postoje različite teorije o tome kakav je život u Poke lopti (čekiraj), no ovdje je riječ o onim Pokemonima koji imaju zaista tužne živote…

SAVJET: Nemojte ovo čitati ako nemate debelu kožu i visoki prag tolerancije za tužne životne priče! Radije bacite oko na ovu najbolju vijest iz Pokemon svijeta:

>> Najbolja vijest iz Pokemon svijeta: Ash Ketchum postao je Pokemon majstor nakon 22 godine

8. Banette

♦ Pokedex: Banette bode sam sebe iglama i tako stvara energiju s kojom napada protivnika. Ovaj je Pokemon prije bio plišana igračka koju je netko odbacio. Traži dijete koje ga se odreklo.

Ovaj je Pokemon samo htio biti voljen… A sada se bode iglama.

7. Cubone

♦ Pokedex: Izgubio je majku nakon rođenja. Nosi majčinu lubanju, nikad ne otkrivajući svoje pravo lice.

♦ još jedan Pokedex unos: Cubone čezne za svojom majkom koju nikad više neće vidjeti. Vidjevši svoju sličnost s majkom u punom Mjesecu, Cubone plače. Mrlje na lubanji koju ovaj Pokemon nosi nastale su od njegovih suza.

Ovo je najdepresivnije ikad.

6. Magikarp

♦ Pokedex: Doslovno beskoristan, nema ni snagu ni brzinu. Najjadniji je Pokemon na svijetu.

Pa grozno. A i nakon što evoluira u Gyaradosa, svi ga se boje. Odlična promjena!

5. Nosepass

♦ Pokedex:  Kad sretne nekoga svoje vrste, ne mogu se približiti jedan drugome jer se njihovi nosevi odbijaju.

Pitanje je kako se uopće razmnožavaju kad ne mogu ni prići Pokemonu iste vrste. Baš tužno. Nikada neće znati kako je to družiti se sa svojima. I povrh svega, cijelo vrijeme su okrenuti prema sjeveru…

4. Parasect

♦ Pokedex:  Par koji čine domaćin i parazit u kojemu gljiva parazit preuzme domaćina bubu. Voli vlažna mjesta. 

Ovo stvorenje nema nikakvu slobodnu volju, u potpunosti ga kontrolira gljiva koju nosi na leđima, koju pak kontrolira trener koji je ulovio ovog ludog Pokemona. Pa jadna bubica…

3. Psyduck

♦ Pokedex: Uvijek ga muče glavobolje. Koristi vidovnjačke moći, no nije poznato radi li to namjerno.

Dajte mu neku tabletu protiv bolova! Ovaj slatki patkasti Pokemon konstantno je u boli i ima vrlo jake vidovnjačke moći no kad ih iskoristi, toga se uopće ne sjeća. Zato uvijek izgleda zbunjeno pa neki pogrešno zaključuju da je glup…

2. Slugma

♦ Pokedex: Nikada ne spava. Mora cijelo vrijeme biti u pokretu, jer ako stane, njegovo tijelo od magme će se hladiti i stvrdnuti.

Ne možeš spavati i ne možeš ni sekunde mirovati jer ćeš umrijeti! Divnog li života.

1. Yamask

♦ Pokedex: Yamask nosi masku koja je bila njegovo lice kad je bio čovjek. Ponekad gleda u nju i plače.

Postoje nagađanja kako je Yamask u svom ljudskom životu bio trener koji je koristio Pokemone za vlastitu dobit pa je usred svoje smrti ulovljen u Poke loptu nekog mlađeg, boljeg trenera. I sad plače gledajući svoje bivše lice!

Da, priče ovih Pokemona doista su potresne. No sada znate da Pokemoni nisu samo slatka bića poput Pikachua ili Togepija već nose različite životne priče, kao i njihovi treneri.

Komentiraj

Komentara