8 stanova iz serija u kojima smo proveli jako puno vremena

,,,,,

Ako ste ikad razmišljali o tome koliko bi takvi stanovi koštali, ili želite urediti svoj stan kao neki od omiljenih junaka iz serija, sada to i možete. Na eBayu možete naručiti detaljne tlocrte mnogih TV stanova a ovo je naših omiljenih osam, u kojima smo i sami proveli jako puno vremena.

>> Prijatelji (Friends): 5 Joeyjevih mudrosti koje vam mogu pojednostaviti život

8. Dva i pol muškarca

Raskošna hacijenda na plaži kao da je napravljena za lude provode i život vječnog tinejdžera. Samo da se još uspijete riješiti svog napornog brata koji nikako da se iseli.

Fiktivna procjena: 7-10 milijuna dolara

Adresa: Malibu Beach, California

7. Seks i grad

Koliko smo puta u mislima birali cipele, pili vino ili mrzili Facu na ovom krevetu? Otvoreni karakter i ogromni ormar su savršeni spoj za mladu single ženu koja zna što želi u životu (i ima posao novinarke u New Yorku).

Fiktivna procjena: 600.000 dolar

Adresa: 66 Perry Street, Manhattan, New York

6. Prijatelji

Sladak i mladenački uređen stan u kojem smo prolazili životne i ljubavne tegobe “naših” Prijatelja je možda jedini primjer stana u kojem je dopušteno zidove pobojati u ljubičastu boju. Možda…

Fiktivna (pro)cijena: 2-2.5 milijuna dolara

Adresa: 101 Bedford St, New York

5. Simpsoni

Iako je riječ o animiranoj građevini, autori showa su izgradili preciznu repliku kuće obitelji Simpson u pustinjskoj Nevadi. Tako da zagriženi fanovi mogu proživjeti sve pustolovine ove najdugovječnije animirane serije svih vremena.

Cijena replike: 120,000 dolara

Fiktivna adresa: 742 Evergreen Terrace, Springfield

Adresa replike: 712 Red Bark Lane, Henderson Nevada

4. Seinfeld

Ova muška “špilja” će ostati zapamćena u analima TV arhitekture zbog pametno postavljenih ulaznih vrata koja omogućuju susjedima (čitaj Kramer) da dramatično ulaze u Jerryjev zgodni stančić pun svijetla.

Fiktivna procjena: 900,000 dolara

Adresa: 129 West 81st Street, Upper West Side, New York

3. Will i Grace

Estetika ovog stana će zadovoljiti i najizbirljivije među lovcima na stanove, samo nam nije jasno zašto se, da bi se došlo do druge kupaonice, mora proći kroz dnevnu sobu? Funkcionalnost prostora očito nije bila jača strana hollywoodskih arhitekata.

Fiktivna procjena: 1.75 milijuna dolara

Adresa: 155 Riverside Drive, New York

2. Kako sam upoznao vašu majku

Ako ste single i živite s cimerima ovo je stan snova za vas. Ako ste već upoznali majku svoje djece, bojimo se da će ovaj stan biti malo pre-mladenački za vas. Čak i ako zaboravimo na cijenu ovakvog njujorškog stana.

Fiktivna (pro)cijena: 1.45 milijuna dolara

Adresa: 150 West 85th Street, Upper West Side, New York

1. Teorija velikog praska

Zbunjeni i smiješni dvojac geekova koji obitava u ovom hramu posvećenom znanosti, superjunacima i stripovima i prekrasna Penny koja živi prekoputa u prekrasnom apartmanu su sigurno zadovoljni sa svojim smještajnim kapacitetima. Naime, u nedavnom istraživanju gledatelji su, između gomile fiktivnih TV stanova u kojima bi željeli živjeti, stavili upravo stan od Sheldona i  Leonarda na prvo mjesto svojih imaginarnih nekretnina

Adresa:  2311 North Los Robles Avenue, Pasadena, California

>> Izgubljeni (The Lost): 5 nezaboravnih citata kultne serije koje ćemo uvijek pamtiti

Komentiraj

Komentara