8 stvari koje (vjerojatno) niste znali o Teoriji velikog praska

Najpopularnija serija današnjice, Teorija velikog praska (The Big Bang Theory) autora i producenata Chucka Lorreja i Billa Pradyja, najpoznatiji je američki sitcom i skoro pa i nema čovjeka na kugli zemaljskoj koji nije čuo za ovu CBS-ovu seriju. Gledamo je već deset godina, od 2007., a u glavnim ulogama su Johnny Galecki kao Leonard, Jim Parsons kao Sheldon, Kaley Cuoco kao Penny, Simon Helberg kao Howard, Kunal Nayyar kao Raj, Mellisa Rauch kao Bernadette i Mayim Bialik kao Amy. Vjerujemo kako već sada mnogo toga znate o ovom mega-popularnom američkom sitcomu, no ovih osam stvari o Teoriji velikog praska (The Big Bang Theory) najvjerojatnije niste znali!

8. Jim Parsons nikad nije gledao Star Trek

Iako je lik kojega glumi Jim Parsons, Sheldon Cooper, ospjednut SF-om i Zvjezdanim stazama (Star Trek), Jim nikad nije gledao ovu najpoznatiju znanstveno-fantastičnu seriju.

sheldon

7. Kaley i Johnny su bili zajedno

Glumci Kaley Cuoco i Johnny Galecki, koji su u seriji ljubavni par Leonard i Penny, bili su zajedno dvije godine u stvarnom životu, no to su držali u potpunoj tajnosti i nikad nisu viđeni zajedno jer nisu htjeli preusmjeriti pažnju na sebe i svoj odnos.

penny i leonard

6. Mayim Bialik doktorica je znanosti

Američka glumica Mayim Bialik koja u Teoriji velikog praska od 2010. godine glumi doktoricu Amy Farru Fowler, jedina je u seriji koja ima doktorat iz neuroznanosti. Napisala je i tri knjige, a jedna od njih je kuharica s više od sto veganskih recepata koje je napisala Bialik – kuharica se zove Mayim’s Vegan Table. 

amy

5. Amy, Sheldon i Leonard su naučili svirati instrumente

Za potrebe serije, Amy, odnosno glumica Mayim Bialik naučila je svirati harfu, Sheldonodnosno Jim Parsons naučio je svirati theremin, a Leonard odnosno John Galecki klavir. Ipak, svi glumci priznaju kako nisu baš najbolji glazbenici na svijetu.

amy

4. Samo su jedne stepenice

Svaki put kad ekipa iz Teorije velikog praska (The Big Bang Theory) hoda prema svom stanu, zapravo hodaju u krug po jednim stepenicama i samo glume da su na drugom katu, a zapravo su cijelo vrijeme na jednom te istom.

stepenice

3. Pjesma Soft Kitty stvarno postoji

Soft Kitty, pjesma koju Penny pjeva Sheldonu prije spavanja, a i u više navrata je možemo čuti u seriji, stvarna je pjesma iz Australije. Naime, producent Teorije velikog praska Bill Prady naučio ju je od učiteljice svoje kćeri.

2. Leonardove naočale su lažne

Da, Leonardove naočale su lažne, a ponekad nosi samo okvir, bez stakla!

leonard1

>> 8 susjeda iz serija koji su zapravo iz pakla

1. Teorija velikog praska originalno se zvala Lenny, Penny and Kenny

Da se najpopularnija serija današnjice Teorija velikog praska (The Big Bang Theory) zvala Lenny, Penny and Kenny, sigurno ne bi bila toliko veliki hit kao što je to danas!

bbt

Komentiraj

Komentara