Panagiotis Pantazidis/NBC

96 sati: Nova napeta serija po istoimenom filmu

Premijera serije 96 sati započinje s prikazivanjem 1. veljače u 22:00 h na kanalu FOX Crime! Od izvršnog producenta Luca Bessona koji je radio na svjetski poznatom filmu Peti element (Fifth Element) i velikom kino hitu 96 sati (Taken), dolazi ovaj napeti triler koji slijedi priču mlađeg, bivšeg pripadnika Zelenih Beretki – Bryana Millsa (Clive Standen).

>> Dvije prijateljice i beba: Nova serija na Fox Life

Serija 96 sati bazira se na istoimenoj filmskoj trilogiji s Hollywoodskim glumcem Liamom Neesonom u glavnoj ulozi, te gledateljima daje uvid u priču o nemilosrdnom operativcu kojeg osobna tragedija prisli na donošenje iznimno teških odluka.

Pokušavajući preboliti smrt vlastite sestre i s velikom željom za osvetom, Mills prihvaća karijeru ubojitog operativca CIA-e. Borba protiv terorista te hvatanje najopasnijih kriminalaca, postaju Millsova životna misija.

Potraga za opasnim ubojicom svoje sestre, odvodi ga u meksički narkokartel kojeg vodi zloglasni Carlos Mejia; no iako to još uvijek ne zna, Bryan je prvi na Carlosovoj listi za odstrel. Njegova svakodnevica tako postaje prava borba za život u kojoj će samo jedan od njih dvojce izaći kao pobjednik.

>> Festival smijeha na Pickboxu

Ova napeta serija s prikazivanjem započinje 1. veljače, a gledatelji će ju moći pratiti svaki dan od 22:00 h na kanalu FOX Crime. U glavnim ulogama su Clive Standen kao Bryan Mills, Jennifer Beals kao Christina Hart, Gaius Charles kao John.

Komentiraj

Komentara