Agentica Carter: Dajte nam treću sezonu! (SPOJLERI)

Sinoć smo odgledali posljednju epizodu druge sezone Agentice Carter. Ako niste gledali i ne želite biti spojlani nemojte dalje. Ako ste pak radoznali, u nastavku teksta ćete doznati zašto plačemo odmah u naslovu.

>> Hayley Atwell ima novu ulogu, a što je s agenticom Carter?!

Agentica Carter nije previše gledana, ni u Americi, ni po svijetu i ne može se mjeriti s popularnošću stripovskih serija kao što su Arrow ili Flash. Ali je po kvaliteti sigurno njima barem ravna i jako bi nas boljelo kad se treća sezona ne bi dogodila, što je lako moguće s obzirom na upravo spomenute razloge, kao i činjenicu da glavna glumica Hayley Atwell već ima na umu novi projekt.

>> Stiže Damage Control, Marvelov superjunački sitcom

A osobito bi nas boljelo zbog spojlera s kojima nas je Carterica noćas ostavila. Jack Thompson je ustrijeljen i ne znamo je li živ ili ne. Tko god ga je upucao dočepao se SOE-ina dosjea koji bi mogao gadno usositi Peggy. Ona je pak krenula natrag za New York, ali se tako lijepo poljubila s Danielom da sad ne znamo je li ipak ostala u Los Angelesu. Zbog takve puse vrijedi se predomisliti, osim toga, postoji mogućnost i da je upravo Sousa onaj Peggyn muž spomenut u filmu Kapetan Amerika: Ratnik zime. Imamo previše pitanja, seriju previše volimo, lijepo molimo da nam je vratite i sljedeće godine.

peggydaniel
FOTO: Nije u redu ovako završiti sezonu, a nemati novu u najavi

Komentiraj

Komentara