Altered Carbon: Teaser otkrio novog Takeshija Kovacsa i postavu druge sezone (VIDEO)

Stiže novi Takeshi Kovacs. Jedna od najboljih sci-fi serija koje su u posljednjih nekoliko godina kružile malim ekranima, vraća se s “novom” glumačkom postavom. Druga sezona odlične serije Altered Carbon, imat će nova lica u glavnim ulogama.

>> 6 super filmova o odnosu čovjeka i tehnologije

Kovacs prve sezone

U prvom se planu ističe protagonist – Takeshi Kovacs. U prvoj ga je sezoni tumačio Joel Kinnaman. U flashbackovima se pojavljivao Will Yun Lee. Budući da u svijetu ove serije, koja je bazirana na istoimenoj knjizi Richarda K. Morgana, postoji mogućnost prebacivanja svijesti i sjećanja, koje su digitalizirane i pohranjene, u nova tijela, odnosno u nove “košuljice“. Novo će tijelo protagonistu “dati” Anthony Mackie.

Nema informacija oko mogućeg povratka Kinnamana, koji bi se mogao pojavljivati u flashbackovima ili u svojoj “originalnoj” verziji, kao Eliot Ryker. Priča ove serije je poprilično zamršena i kompleksna, te će stoga biti zanimljivo vidjeti koja su rješenja odabrali scenaristi i producenti. Za sada još nema konkretnih naznaka o sadržaju. Jedino što je stiglo s Netflixa, jest to da će druga sezona dublje istražiti određene elemente mitologije Altered Carbona. Datum izlaska još nije poznat.

>> Sve manje Marvela: Netflix otpisao i Punishera i Jessicu Jones

Komentiraj

Komentara