American Horror Story: Apokalipsa nikad bliža, potvrđuje to cjeloviti trailer osme sezone (VIDEO)

Nakon različitih scenarija i okruženja, slijedi (post)apokalipsa. Nastavak serije American Horror Story lansirat će nas u jednu tmurnu, napetu i zagušljivu atmosferu koja prethodi sveopćoj devastaciji i kaosu. Ukratko, svijet je na korak do uništenja, pozicije i uloge protagonista su poljuljane i zamršene, dok se iz pozadine, iz ruševina i pepela uzdižu tamne sile i mračni igrači koji će svojim djelovanjem i značajem krojiti smjer osme sezone.

>> Tjedni pregled kratkih vijesti: Narcos trailer, Stranger Things, Witcher, The Flash, BoJack Horseman…

Murphyjeva mitologija apokalipse

Sve to, i još mnogo drugih detalja, metafora i elemenata, otkriva finalni i cjeloviti trailer koji najavljuje nove epizode ove popularne antologijske serije. Najavljivan je i crossover, odnosno ispreplitanje dviju prethodnih sezona koje nose podnaslove Murder House i Coven. Crossover će tako biti direktno obraćanje fanovima koji vjerno prate rad Ryana Murphyja i Brada Falchuka.

Osma sezona donosi i povratak mnogih već poznatih lica serije. Među njima se posebice ističe Jessica Lange, a pored nje tu su i Sarah Paulson, Kathy Bates, Evan Peters, Taissa Farmiga, Emma Roberts, Adina Porter, Cheyenne Jackson… Naravno, kao i do sada, za konkretnije informacije o sadržaju novih epizoda morat ćemo pričekati njihov izlazak. Na svu sreću, premijera je već tu: osma sezona serije American Horror Story izlazi 12. rujna!

>> Uzbudljiva jesen na Pickboxu: ruska serija Crvena kraljica, izraelska serija When Heroes Fly, nove epizode Get Shorty…

Komentiraj

Komentara