American Horror Story: Jezivi trailer najavljuje apokaliptičnu osmu sezonu (VIDEO)

Nikad dosta američke horor priče. Nakon sedam uzastopnih sezona, Ryan Murphy i njegova pouzdana ekipa i dalje bockaju gledateljstvo serviranjem atraktivnih i jezivih trailera koji najavljuju nove epizode popularne antologijske serije American Horror Story. Od prve sezone, koja je izašla 2011. godine, serija je postepeno privlačila sve više gledatelja, dok se oko Murphyjeva djela izgradila solidna baza fanova. Prema postojećim informacijama, izgleda da će se nova, osma sezona obraćati upravo njima.

>> Zona sumraka: TV klasik se vraća u novom izdanju, projekt predvodi Jordan Peele

Vraća se i Jessica Lange

Naime, osmi će nastavak i sklop zasebnih epizoda biti koncipiran kao crossover dviju prethodnih sezona: riječ je o podnaslovima Murder House i Coven. Pored toga, čini se da će osma sezona zagrijati apokaliptičnu atmosferu i apokaliptične noćne more. Novi je trailer u tom pogledu poprilično jeziv: ne otkriva detalje konkretne radnje, ali gradi jednu jezivu atmosferu i plete intrigantnu mrežu simbola i metafora. Ne sumnjamo u Murphyja: elementi koje možemo vidjeti u traileru, bit će zasigurno sastavni dijelovi novih epizoda i pozadinskog narativa.

Osma sezona obećava mnoge zanimljivosti: čini se da će razdvojene i zasebne priče u novim epizodama dobiti jednu zajedničku crtu i koherentniju cjelinu. Preciznije, postoji mogućnost da se ono do sada viđeno na neki način dodatno zaokruži i dovede u odnos. Nova sezona donosi i dobro nam poznata stara lica serije. Između ostalih, vraćaju se Billie Lourd, Emma Roberts, Taissa Farmiga i Jessica Lange, čiji je angažman bio upitan do posljednjeg trenutka. Ukratko – sve je spremno, situacija je praktički definirana, a definiran je i datum premijere. Nove epizode stižu za mjesec dana: 12. rujan je datum premijere!

>> Lost, bezvremenski televizijski fenomen, dolazi na Pickbox

Komentiraj

Komentara