Američki Top-model kreće na Fox Lifeu

Od 9.veljače, od ponedjeljka do petka u 15:10 h na kanalu FOX Life – Jedan od najpoznatijih natjecateljskih reality formata Američki top-model, iz godine u godinu oduševljava gledatelje diljem svijeta. Američka manekenka, glumica, i televizijska voditeljica Tyra Banks, ujedno je i jedna od autorica ovog showa u kojem za natjecateljice postoji samo jedan cilj – osvojiti laskavu titulu američkog top-modela.

>> Veljača na TV1000

U novoj sezoni, osim ženskih natjecateljica, svoju sreću će okušati i muškarci. Glavna nagrada je ugovor s prestižnom modnom agencijom NEXT Model Management, snimanje naslovnice za časopis Nylon te kampanja vrijedna 100.000 dolara za svjetski poznat brand Guess. Premijera nove sezone Američkog top-modela bit će prikazana 9. veljače u 15:10 h na kanalu FOX Life.

>> Castle: Svih osam sezona kriminalističke serije na Pickboxu

Osim klasičnih zadataka fotografiranja i hodanja modnom pistom, u novoj sezoni natjecatelji će morat pokazati i svoje vještine na društvenim mrežama. Glasovi publike putem Instagrama, imat će veliku ulogu u odluci tko od natjecatelja ostaje, a tko ispada.

Osim Tyre Banks i Kelly Cutrone, u žiriju će se biti J. Alexander koji će buduće modele učiti svim trikovima hodanja na modnoj pisti te fotograf Yu Tsai.

>> Čudesa novih serija i filmova u Veljači na Pickboxu

Komentiraj

Komentara